Pellettikattilat |

Effecta Complete III / Light

Pyydä tarjous!


tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
Teho (kW) 20, 25, 35
Paino (kg) 295
Leveys (mm) 1160
Syvyys (mm) 975
Korkeus (mm) 1507

 

Voittamatonta mukavuutta

Effecta Complete III on käyttäjäystävällinen ja säästeliäs. Tehokas lämmönvaihdin takaa yli 90% hyötysuhteen ja pienen energiakulutuksen. Effecta Complete III on varustettu erittäin isolla tuhkatilalla. Tämä tarkoittaa että kattila tarvitsee normaalikokoisessa talossa puhdistusta j vain noin 2 kertaa vuodessa.

Effecta Complete III:ssa on kaikki mitä nykyaikaisessa lämmityskattilassa pitää olla. Shunttiohjaus, sähkövastus ja elektroninen ohjaus on vakiovarusteita. Asetukset tehdään helposti näytön valikoissa. Tämä takaa nopean ja edullisen asennuksen. Lisäksi poltinosa ja lämmönvaihdin on varustettu automaattisella puhdistuksella.

Taloudellinen ja ympäristöystävällinen

Pelletti on tänä päivänä paljon halvempi energiamuoto per kWh kuin öljy ja sähkö. Kaikki viittaa siihen että tilanne jatkuu samankaltaisena koska pelletti tuotetaan kotimaisen teollisuuden raaka-aineista. Suositellaan rakennettavaksi vähintään noin 5-6 m³ irtotavaravarasto jotta pellettilämmitys olisi mahdollisimman helppo ja taloudellinen. Pieni viikkosiilo kattilahuoneessa on myös hyvin toimiva ratkaisu. Katso meidän valmissiilot: TÄÄLTÄ. Pellettilämmitys säästää sekä ympäristöä että kukkaroa. Voidaan soveltaa asiakkaan tarpeiden mukaan ruuvisyötöllä, imusiirtojärjestelmällä tai viikkosiilolla.

effecta-logo

 

Täysautomaattinen, käyttövarma ja vähäinen huolto.
Lambdaohjaus, polton täydellinen hallinta.

Alla olevat kuvat vaihtoehtona:

Effecta complete III bild

 

 

 

 

Effecta complete III bilder med silo och skruv

Kuva näytöstä

Effecta complete III display

 

 

Referenssit | www.effecta.se

Tarjouspyyntö