Hakekattilat | Olkikattilat | Pellettikattilat | Puu- ja kaksoiskattilat |

Faust Bio-Flow II Heavy Duty

Pyydä tarjous!


tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,

Faust Bio-Flow II Heavy Duty voi olla hakekattila, pellettikattila, olkikattila, viljakattila, tai joku muu. Poltin, syöttöruuvit ja siilot pystyvät käsittelemään suurimman osan syötettävistä biopolttoaineista.

faustlogo

Faust Bio-Flow mallit:

130, 200, 370, 650, 950 kW, 1500 kW ja 2500 kW.

Faust Bio-Flow II Heavy Duty on kehitetty polttamaan laajan polttoainevalikoiman kuten esim. pellettiä, haketta, viljaa, purua, olkea y.m. Vakiopakettiin sisältyy kattila integroidulla polttimella, stokeriruuvi, sulkusyötin, tuhkaruuvi, tuhkasäiliö kattilan ulkopuolella, savukaasuimuri, automaattinen paineilmanuohous, automaattinen sytytys, integroitu ohjaus joka on valmiiksi asennettu.
Lisätarvikkeina voidaan toimittaa savukaasuja puhdistava multisyklooni, lisätuhkaruuvi ja iso tuhkakontti, savupiippu, savuputkia sekä erilaisia siilo- ja kuljetusratkaisuja joita esitellään tällä sivulla. Rakennamme myös lämpökeskuksia avamiet käteen periaatteella.

Ominaisuudet

Järeä ja hyvännäköinen kattila mahdollistaa joustavat asennusvaihtoehdot ja siten kattilan optimaalista sijoittamista kattilahuoneeseen. Kattilateräs on 12 mm paksua.

Kattilassa on vaakatasossa makaavia konvektiotuubeja joita puhdistetaan automaattisesti paineilmalla.
Polttimessa on liikkuva porrasarina. Portaiden lukumäärä vaihtelee kattilakoon mukana. Joka toinen porras liikkuu. Arinapalat on tehty erikoismetalliseoksesta jota käytetään esim. jätteenpolttolaitoksissa.
Monia tuhkansiirtojärjestelmiä monilla erilaisilla toteutuksilla.
Polttimen polttotapahtumaa ohjataan lambda-anturin, automaattisten ilmapeltien sekä dynaamisella polttoilmansyötöllä kolmeen eri polttoalueeseen tehon tarpeen mukaan. Tämä mahdollistaa erittäin korkean hyötysuhteen ja puhtaan palamisen tehoalueella 15-100%. Teho säätyy portaattomasti lämmitystarpeen mukaan. Ilmapellit ovat kiinni kattilan olessa pois päältä. Tämä pienentää lämpöhäviöitä ja parantaa vuosihyötysuhdetta.
Pitkä polttoalue ja liekin pitkä viipymisaika pyöreässä polttotilassa ja sitä kautta pyörivän liekin ansiosta saadaan aikaan erittäin tehokas ja puhdas polttotapahtuma.
Järeät siirtoruuvit 6-12″ järeillä vaihteilla takaavat varman polttoainesyötön ja pitkän eliniän. Stokeriruuvin vaippa on vesijäähdytetty. Ruuvien kierteet 10-12 mm paksuiset.
Kattila ja poltin on hyvin helppo huoltaa ison vesijäähdytteisen ja räjähdysvaimennetun kattilaluukun kautta. Kattilavesi kierrätetään luukkuun vesijäähdytteisten saranoiden kautta.

Ohjaus voi hoitaa esim. varaajanlatausta, paluuvesishunttia ja menovesishunttia. Kattilalla myös automaattinen sytytys. Toimitamme lisäpalveluna myös internetseurantaohjelman SMS-hälytyksillä. mystoker.dk
Paksut keraamiset tiilet polttotilan katossa. Tiilien määrä määritetään asiakkaan pääpolttoaineen mukaan. Kattilasta saadaan täysi teho irti hakkeella jolla on jopa 35-40% kosteuspitoisuus.
Kattilan sähköasennus on pitkälle valmis kun kattila toimitetaan. Sähköasennus on täten paljon nopeampi ja edullisempi kuin monella kilpailijalla. Hyötysuhde 88-94%

Siirtojärjestelmät

 

hydraulisk skrapbotten
Hydraulinen tankopurkain
Faustin hydraulinen tankopurkainjärjestelmä toimitetaan aina moduuleissa. Tarvitset alle vaan tasaisen betonilattian johon tankopurkainjärjestelmä kiinnitetään pulteilla. Asennus asiakkaan luona on erittäin nopea ja järjestelmän toimivuus on taattu. Polttoaine ja tangot liukuvat hyvin tässä valmiissa rakenteessa. Suurin vakiomitta on 4×12 m, neljällä purkaimella.

 

silo med hydraulisk skrapbotten
Valmissiilo hydraulisella tankopurkaimella
Faustin hydraulinen tankopurkainjärjestelmä voidaan toimittaa valmissiilossa. Asennus asiakkaan luona on erittäin nopea ja järjestelmän toimivuus on taattu. Kysy eri kokoisia valmissiiloratkaisuja!

 

fliskontainer

Hakekontti hydraulisella tankopurkaimella ja katto
Faustin hakekontilla on mitat 2,4 m x 6,0 m ja on varustettu hydraulisella tankopurkaimella. Kontti voidaan toimittaa hydraulisella katolla.

Jousipurkain (Springfeeder)

Faustin jousipurkain sopii enintään noin 3,5 m halkaisijalla oleviin hakevarastoihin. Ruuvipituudet 3, 4, 5, 6 tai 7metriä.

Ruuvin halkaisija on 8″. Jousipurkainta voidaan toimittaa 130 kW, 200 kW ja 370 kW kattiloihin.

 

halmrivare

Olkipaalirepijä

Faustin olkirepijällä saat täysin automaattisen olkilämmitysjärjestelmän. Olkipaalit ladataan radalle josta ne työntyvät automaattisesti repijälle. Repijä pyörii hitaasti ja pystyy repimään myös vähän kosteampaa olkea. Revitty olki siiretään polttimelle isoilla ruuveilla.

 

Järeitä olkikattiloita jo vuodesta 1978!

faustlogo

Tanskalainen Faust olkikattila on järeä ja sinulle räätälöity lämpökeskus jossa voit polttaa suuren valikoiman erilaisia biopolttoaineita. Faust valmistaa kattiloita sekä pyörellä että suorakaiteenmuotoisilla polttotiloilla. Polttotila syvyys on 1,5; 2; 3; 3,5; 4; 4,5 tai 6 metriä ja halkaisija 1,6 metristä 2,75 metriin. Polttotila on mitoitettu olkipaaleille, mutta kattilassa voi hyvin polttaa myös tukkeja, polttopuuta, risuja, kantoja, paperia y.m.

bild-halmpanna

Faustin kattilat ovat panospolttoisia ja palavat noin 5-8 tuntia yhdellä latauksella. Panoslataus mahdollistaa laajan polttoainevalikoiman käyttämistä. Poltosta tuleva lämpö varastoidaan kattilan suuressa vesitilassa. Isommilla malleilla on puskurisäiliö kattilan päällä tai vieressä. Puskurisäiliön tilavuus on 30000-185000 litraa riippuen kattilamallista ja lämmitysjärjestelmästä.

Järjestelmää suunnitellaan useimmiten niin että talvella kattilaa joudutaan lataamaan noin joka toinen päivä ja kesällä viikon tai kahden viikon välein.

Kattiloita on hyväksynyt ”Det Norske Veritas” Eurooppalaisen paineastiadirektiivin PED 743 97/23:n mukaan. Kattiloiden hyötysuhde on yli 85% ja tämä takaa pienet päästöt.

Olkikattilaa voidaan toimittaa ohjaushuoneella teknisillä asennuksilla ja palosammutustarvikkeilla. Tämän lisäksi koko paketin voi toimittaa valmiina pakettina joko ulos asennettavaksi tai sisälle asennettavaksi (jos löytyy laitteelle jo sopivat tilat).

Polttoa ohjaa digitaalinen ohjaus (Combi 1001) jolla on 8 eri ohjelmoitua polttosekvenssia.

Combi 1001 ohjaa polttoa savukaasulämpötilan ja savukaasujen ylijäämähapen mittauksien avulla. Ohjaus pitää näin huolta siitä että polttoprosessiin syötetään koko ajan optimaalisesti happea.

bild-halmpanna2

Lämmöt siirtyy savukaasuista kattilaveteen vaakatasossa makaavassa konvektio-osassa. Patteri on helppo puhdistaa kattilan edestä ja siihen on myös saatavana automaattinen nuohous. Polttotilan kattossa on erikoisvalmisettua keraamista kiveä, joka antaa tasaisen ja korkean polttolämpötilan ja puhtaat savukaasut.

Tarjoamme myös Faust Maatilakattiloita erillisillä pystyvaraajilla 65-185 m3. Ilmoitettu teho on keskiteho polton aikana kun käytetään olkea polttoaineena. Kuumalla kattilalla ja kuivalla puupolttoaineella teho on korkeampi.

PYSTYTYS

Suoritamme ammattimaisen kattilakeskuksen toimituksen ja pystytyksen. Pystytys kestää 2,5 – 4 tuntia ammattipystyttäjämme toimesta.

Tutustu pystytykseen:

– Faust E28-4,5 KMO 600 kW:n pystytys Isojoella

– Faust E19-2 AUMO 230 kW:n pystytys Kirkkonummella

Tarjouspyyntö