Ilmakiertoiset |

R 70

1590,00 

16600 SEK

alkaen 24,70€/kk
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,
Teho (kW) 3,7-7,1
Paino (kg) 115
Leveys (mm) 440
Syvyys (mm) 499
Korkeus (mm) 957

Pelletinkulutus 0,65-1,48kg/h
Hyötysuhde >92,2%
Savuputkiliitin 80mm
Pellettisäiliö 15kg
Palamisaika 10-23h
Sähkönkulutus 100W
Takuu 2 vuotta

Ravelli-logo

 

 

Ilmakiertoinen pellettitakka

Kannattavuuslaskelma

Ravelli studio sovellus (ilmainen)
Sovelluksella voit valita pellettitakan sekä värin joka sopii parhaiten juuri sinun kotiin.

    

ILMAKIERTOISET PELLETTITAKAT

Ilmakiertoisella pellettitakalla voit lämmittää talosi pienellä investoinnilla ja edullisella polttoaineella. Ilmakiertoinen pellettitakka sopii erityisen hyvin sähkölämmitteiseen huoneistoon, ilma- tai maalämpöpumpun tueksi, rivitalohuoneistoon, öljylämmitteiseen taloon tai johonkin muuten vaikeasti lämmitettävään tilaan. Se voi myös huolehtia kellarin lämmityksestä ja ilmastoinnista jos sieltä on poistettu lämmityskattila esim. maalämpöpumpun asennuksen yhteydessä.

Suunnittelemme kanssasi optimaalisen pellettitakka-asennuksen. Se liitetään helposti uuteen tai olemassa olevaan hormiin. Kysy meiltä lisää erilaisista hormivaihtoehdoista! Pellettitakka asennetaan useimmiten olo- tai takkahuoneeseen. Pellettitakan säiliö täytetään suoraan piensäkistä (15-20 kg) tai otetaan esim. ämpärillä suursäkistä (500 kg) ja kaadetaan takan sisäiseen säiliöön. Käynnistä takka nappia painamalla – tästä eteenpäin takan ohjaus hoitaa kaiken muun. Takan huoneilmapuhallin käynnistyy ja kierrättää huoneenilmaa pellettitakan läpi. Lämmennyt ilma leviää mukavasti ja tasaisesti huoneistoon.

Ravelli on myös kehittänyt entistä hiljaisempia pellettitakkoja ja niistä lämpö leviää luonnollisella konvektiolla. DUAL Technology-takoissa käyttäjä voi vapaasti valita, käyttääkö huoneilmapuhallinta vai ei. Voit valita 5 lämmitystehon välillä. Tarkista polttomalja päivittäin, muista täyttää säiliö ja noudata meidän puhdistusohjeita! Uusissa Zero Philosophy-takoissa on automaattinen polttomaljan puhdistus jolloin pellettitakan omistaminen on entistä helpompaa. Nyt saat vuosihuolto-ohjelmalla 5 vuoden takuun!

Autamme sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan Ravelli-pellettitakan!

logo ravelli

Tarjouspyyntö