Ilmakiertoiset |

Pellettitakka ALYSA

2190,00 

20300 SEK

Alysa pellettitakka on tehokas, helppokäyttöinen ja edullinen lämmönlähde laadusta tinkimättä. Tämä huipputeknologialla varustettu pellettitakka annostelee, sytyttää ja polttaa pellettiä niin että toivottu huonelämpötila säilyy. Alysa pellettitakan runko on tehty raudasta ja ulkoasuun kuuluu iso lasioven lisäksi maalatut peltisivut. Kalonin erikoisuuksiin kuuluu markkinoiden suurin syöttöruuvi. Suurempi syöttöruuvi kuljettaa varsinkin 8 mm pellettiä helpommin ja tehokkaammin.

alkaen 28,04€/kk
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,
Teho (kW) 8
Paino (kg) 129
Leveys (mm) 483
Syvyys (mm) 560
Korkeus (mm) 1037

Pellettisäiliö 20kg
Pelletinkulutus 0,5-1,5kg/h
Hyötysuhde> 93,6-95,6%
Savuputkiliitin 80mm
Sähkönkulutus 50W
Takuu 5 vuotta
Energialuokka A++

Suojaetäisyydet:
Taakse 10cm
Sivulle 20cm
Eteen 100cm

Katso meidän asennuksia!

-Pellettitakka saatavana 8kW, 10kW, 12kW teholla

 

Alysa pellettitakka on tehokas, helppokäyttöinen ja edullinen lämmönlähde laadusta tinkimättä. Tämä huipputeknologialla varustettu takka annostelee, sytyttää ja polttaa pellettiä niin että toivottu huonelämpötila säilyy. Alysa pellettitakan runko on tehty raudasta ja ulkoasuun kuuluu iso lasioven lisäksi maalatut peltisivut.

Alysa-pelletakka liitetään helposti uuteen tai olemassa olevaan hormiin. Pellettitakan säiliötä täytetään suoraan piensäkistä (15-20 kg) tai otetaan esim. ämpärillä suursäkistä (500 kg) ja kaadetaan takan säiliöön. Käynnistä takka nappia painamalla – tästä eteenpäin takan ohjaus hoitaa kaiken muun. Tarkista polttomalja päivittäin, muista täyttää säiliö ja noudattaa meidän puhdistusohjeita!

Miksi pellettitakka?
Pelletti on puunpolttoa uudessa moudossa mutta erittäin helppoa ja aikaasäästävä vaihtoehto! Pellettitakka lämmittää kotisi nopeasti. Takan poltto on itsenäinen, puhdas, ympäristöystävällinen ja ilmastoälykäs valinta. Uusimmalla tekniikalla sinun ainoa huoli on tarkistaa että säiliössä on pellettiä ja tyhjentää tuhkalaatikko säännöllisesti. Lisäksi takka optimoi polton itse ja lopputuloksena poltto on puhdas ja hiukkaspäästöt pienet.

Lisäksi pelletti on edullinen valinta. Pelletin hinta on noin 5c/kWh, eli noin 1/3 osa sähkön hinnsta ja alle puolet öljyn hinnasta.

Tarjouspyyntö