Ilmakiertoiset |

Pellettitakka DRAIN

3450,00 

37000 SEK

Harmonia, tasapaino, yksityiskohtien huomioiminen yhdistettynä keraamisen materiaalin taidokkaaseen käsittelyyn tekevät Drain pellettitakasta helposti asennettavaksi mihin tahansa arkkitehtoniseen ympäristöön. Voimakas veistoksellinen läsnäolo pellettitakassa korostuu keraamisten sivujen jalostuksella jotka näyttävät toistavan vahan liikkeen kynttilässä. Klassisen tyylikkään ulkomuodon alla piileskelee korkea laatuinen, moderni pellettitakka huipputeknologialla. Drain pellettitakka on hyvin helppokäyttöinen. Se annostelee, sytyttää ja polttaa pellettiä niin että toivottu huonelämpötila säilyy. Kalonin erikoisuuksiin kuuluu markkinoiden suurin syöttöruuvi. Suurempi syöttöruuvi kuljettaa varsinkin 8 mm pellettiä helpommin ja tehokkaammin.

alkaen 53,06€/kk
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,
Teho (kW) 8
Paino (kg) 186
Leveys (mm) 555
Syvyys (mm) 574
Korkeus (mm) 1194

Pellettisäiliö 17kg
Pelletinkulutus 0,93-1,5kg/h
Hyötysuhde> 91,8-95,4%
Savuputkiliitin 80mm
Sähkönkulutus 55W
Takuu 5 vuotta
Energialuokka A+
#angelettiruzzadesign

Suojaetäisyydet
Taakse 20cm
Sivulle 40cm
Eteen 100cm

Katso meidän asennuksia!

 

 

-Erittäin näyttävä, pyöreällä mudolla, keraamiset sivut
-ilmakiertoinen pellettitakka saatavana 8kW, 10kW, 12kW teholla
sekä yläliitoksella (lisähintaan)

 

Harmonia, tasapaino, yksityiskohtien huomioiminen yhdistettynä keraamisen materiaalin taidokkaaseen käsittelyyn tekevät Drain pellettitakasta helposti asennettavaksi mihin tahansa arkkitehtoniseen ympäristöön. Voimakas veistoksellinen läsnäolo pellettitakassa korostuu keraamisten sivujen jalostuksella jotka näyttävät toistavan vahan liikkeen kynttilässä. Klassisen tyylikkään ulkomuodon alla piileskelee korkea laatuinen, moderni pellettitakka huipputeknologialla. Drain pellettitakka on hyvin helppokäyttöinen. Se annostelee, sytyttää ja polttaa pellettiä niin että toivottu huonelämpötila säilyy.

Drain-pelletakka liitetään helposti uuteen tai olemassa olevaan hormiin. Pellettitakan säiliötä täytetään suoraan piensäkistä (15-20 kg) tai otetaan esim. ämpärillä suursäkistä (500 kg) ja kaadetaan takan säiliöön. Käynnistä takka nappia painamalla – tästä eteenpäin takan ohjaus hoitaa kaiken muun. Tarkista polttomalja päivittäin, muista täyttää säiliö ja noudattaa meidän puhdistusohjeita!

Miksi pellettitakka?
Pelletti on puunpolttoa uudessa moudossa mutta erittäin helppoa ja aikaasäästävä vaihtoehto! Pellettitakka lämmittää kotisi nopeasti. Takan poltto on itsenäinen, puhdas, ympäristöystävällinen ja ilmastoälykäs valinta. Uusimmalla tekniikalla sinun ainoa huoli on tarkistaa että säiliössä on pellettiä ja tyhjentää tuhkalaatikko säännöllisesti. Lisäksi takka optimoi polton itse ja lopputuloksena poltto on puhdas ja hiukkaspäästöt pienet.

Lisäksi pelletti on edullinen valinta. Pelletin hinta on noin 5c/kWh, eli noin 1/3 osa sähkön hinnsta ja alle puolet öljyn hinnasta.

Tarjouspyyntö