Tarjoukset |

Esittely pellettitakka Double

2690,00 

28300 SEK

Esittely pellettitakka myynnissä!

Epäsymmetrinen muotoilu tyylikkäillä hienoilla viivoilla antaa Double pellettikalle persoonallisuutta. Alkuperäisen kaksinkertaisen esteettisyytensä ansiosta se on helppo yhdistelmä nykyaikaisiin ympäristöihin ja luo kontrastin perinteisemmissä ympäristöissä. Hienon designkuoren alla piileskelee tehokas pellettitakka varustettu viimeisimmällä huipputeknoloialla. Double on myös helppokäyttöinen ja pellettitakka annostelee, sytyttää ja polttaa pellettiä niin että toivottu huonelämpötila säilyy. Double pellettitakan runko on tehty raudasta ja ulkoasuun kuuluu iso lasioven lisäksi maalatut peltisivut. Kalonin erikoisuuksiin kuuluu markkinoiden suurin syöttöruuvi. Suurempi syöttöruuvi kuljettaa varsinkin 8 mm pellettiä helpommin ja tehokkaammin.

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
Teho (kW) 8
Paino (kg) 160
Leveys (mm) 513
Syvyys (mm) 595
Korkeus (mm) 1051

Pellettisäiliö 13kg
Pelletinkulutus 0,5-1,5kg/h
Hyötysuhde> 93,6-95,6%
Savuputkiliitin 80mm
Sähkönkulutus 90W
Takuu 5 vuotta
Energialuokka A++
#giuseppedianadesign

Suojaetäisyydet
Taakse 20cm
Sivulle 40cm
Eteen 100cm

Katso meidän asennuksia!

Tässä takassa on puhaltimet takana (katso mittakuva)

Epäsymmetrinen muotoilu tyylikkäillä hienoilla viivoilla antaa Double pellettikalle persoonallisuutta. Alkuperäisen kaksinkertaisen esteettisyytensä ansiosta se on helppo yhdistelmä nykyaikaisiin ympäristöihin ja luo kontrastin perinteisemmissä ympäristöissä. Hienon designkuoren alla piileskelee tehokas pellettitakka varustettu viimeisimmällä huipputeknoloialla. Double on myös helppokäyttöinen ja takka annostelee, sytyttää ja polttaa pellettiä niin että toivottu huonelämpötila säilyy. Double pellettitakan runko on tehty raudasta ja ulkoasuun kuuluu iso lasioven lisäksi maalatut peltisivut.

Double-takka liitetään helposti uuteen tai olemassa olevaan hormiin. Pellettitakan säiliötä täytetään suoraan piensäkistä (15-20 kg) tai otetaan esim. ämpärillä suursäkistä (500 kg) ja kaadetaan takan säiliöön. Käynnistä takka nappia painamalla – tästä eteenpäin takan ohjaus hoitaa kaiken muun. Tarkista polttomalja päivittäin, muista täyttää säiliö ja noudattaa meidän puhdistusohjeita!

Miksi pellettitakka?
Pelletti on puunpolttoa uudessa moudossa mutta erittäin helppoa ja aikaasäästävä vaihtoehto! Pellettitakka lämmittää kotisi nopeasti. Takan poltto on itsenäinen, puhdas, ympäristöystävällinen ja ilmastoälykäs valinta. Uusimmalla tekniikalla sinun ainoa huoli on tarkistaa että säiliössä on pellettiä ja tyhjentää tuhkalaatikko säännöllisesti. Lisäksi takka optimoi polton itse ja lopputuloksena poltto on puhdas ja hiukkaspäästöt pienet.

Lisäksi pelletti on edullinen valinta. Pelletin hinta on noin 5c/kWh, eli noin 1/3 osa sähkön hinnsta ja alle puolet öljyn hinnasta.

Tarjouspyyntö