Tarjoukset |

Esittelytakka AKEMI

2590,00 

26290 SEK

Akemi ilmakiertoinen pellettitakka luo arvokkuutta kotiisi erittäin tyylikkäällä, selkeälinjaisella muotoilulla sekä yksityiskohdilla. Suuri visuaalinen vaikutus antava Akemi pellettitakka on varustettu huipputeknologialla. Pellettitakka annostelee, sytyttää ja polttaa pellettiä niin että toivottu huonelämpötila säilyy. Kalonin pellettitakoilla on markkinoiden korkein hyötysuhde. Kalonin erikoisuuksiin kuuluu markkinoiden suurin syöttöruuvi. Suurempi syöttöruuvi kuljettaa varsinkin 8 mm pellettiä helpommin ja tehokkaammin.

Osasto:
Teho (kW) 8
Paino (kg) 215
Leveys (mm) 480
Syvyys (mm) 498
Korkeus (mm) 1120

Pellettisäiliö 20kg
Hyötysuhde> 93,6-95,6%
Savuputkiliitin 80mm
Sähkönkulutus 410W
Takuu 2 vuotta
Energialuokka A+

Suojaetäisyydet:
Taakse 10cm
Sivulle 20cm
Eteen 100cm

Esittelytakka! Alennettu hinta!

Akemi pellettitakka luo arvokkuutta kotiisi erittäin tyylikkäällä, selkeälinjaisella muotoilulla sekä yksityiskohdilla. Suuri visuaalinen vaikutus antava Akemi pellettitakka on varustettu huipputeknologialla. Pellettitakka annostelee, sytyttää ja polttaa pellettiä niin että toivottu huonelämpötila säilyy.

Se liitetään helposti uuteen tai olemassa olevaan hormiin. Pellettitakan säiliötä täytetään suoraan piensäkistä (15-20 kg) tai otetaan esim. ämpärillä suursäkistä (500 kg) ja kaadetaan takan säiliöön. Käynnistä takka nappia painamalla – tästä eteenpäin takan ohjaus hoitaa kaiken muun. Tarkista polttomalja päivittäin, muista täyttää säiliö ja noudattaa meidän puhdistusohjeita!

Miksi pellettitakka?
Pelletti on puunpolttoa uudessa moudossa mutta erittäin helppoa ja aikaasäästävä vaihtoehto! Pellettitakka lämmittää kotisi nopeasti. Takan poltto on itsenäinen, puhdas, ympäristöystävällinen ja ilmastoälykäs valinta. Uusimmalla tekniikalla sinun ainoa huoli on tarkistaa että säiliössä on pellettiä ja tyhjentää tuhkalaatikko säännöllisesti. Lisäksi takka optimoi polton itse ja lopputuloksena poltto on puhdas ja hiukkaspäästöt pienet.

Lisäksi pelletti on edullinen valinta. Pelletin hinta on noin 5c/kWh, eli noin 1/3 osa sähkön hinnsta ja alle puolet öljyn hinnasta.

Tarjouspyyntö