Ale!
Tarjoukset |

Esittelytakka Cover

2590,00  2200,00 

27200 SEK

Cover ilmakiertoinen pellettitakka on tehokas, helppokäyttöinen ja edullinenlämmönlähde laadusta tinkimättä. Tämä huipputeknologialla varustettu pellettitakka annostelee, sytyttää ja polttaa pellettiä niin että toivottu huonelämpötila säilyy. Cover pellettitakan runko on tehty raudasta ja ulkoasuun kuuluu iso lasioven lisäksi maalatut valkoiset peltisivut. Kalonin erikoisuuksiin kuuluu markkinoiden suurin syöttöruuvi. Suurempi syöttöruuvi kuljettaa varsinkin 8mm pellettiä helpommin ja tehokkaammin.

Osasto:
Teho (kW) 8
Paino (kg) 157
Leveys (mm) 480
Syvyys (mm) 600
Korkeus (mm) 1050

Pellettisäiliö 20kg
Hyötysuhde> 93,6-95,6%
Savuputkiliitin 80mm
Sähkönkulutus 90W
Takuu 5 vuotta
Energialuokka A+

Suojaetäisyydet
Taakse 20cm
Sivulle 40cm
Eteen 100cm

Esittelytakka (käytössä) valkoisilla sivupelleillä! Alennettu hinta!

Cover pellettitakka on tehokas, helppokäyttöinen ja edullinen lämmönlähde laadusta tinkimättä. Tämä huipputeknologialla varustettu pellettitakka annostelee, sytyttää ja polttaa pellettiä niin että toivottu huonelämpötila säilyy. Cover pellettitakan runko on tehty raudasta ja ulkoasuun kuuluu iso lasioven lisäksi maalatut peltisivut.

Cover liitetään helposti uuteen tai olemassa olevaan hormiin. Pellettitakan säiliötä täytetään suoraan piensäkistä (15-20 kg) tai otetaan esim. ämpärillä suursäkistä (500 kg) ja kaadetaan takan säiliöön. Käynnistä takka nappia painamalla – tästä eteenpäin takan ohjaus hoitaa kaiken muun. Tarkista polttomalja päivittäin, muista täyttää säiliö ja noudattaa meidän puhdistusohjeita!

Miksi pellettitakka?
Pelletti on puunpolttoa uudessa moudossa mutta erittäin helppoa ja aikaasäästävä vaihtoehto! Pellettitakka lämmittää kotisi nopeasti. Takan poltto on itsenäinen, puhdas, ympäristöystävällinen ja ilmastoälykäs valinta. Uusimmalla tekniikalla sinun ainoa huoli on tarkistaa että säiliössä on pellettiä ja tyhjentää tuhkalaatikko säännöllisesti. Lisäksi takka optimoi polton itse ja lopputuloksena poltto on puhdas ja hiukkaspäästöt pienet.

Lisäksi pelletti on edullinen valinta. Pelletin hinta on noin 5c/kWh, eli noin 1/3 osa sähkön hinnsta ja alle puolet öljyn hinnasta.

Tarjouspyyntö