Aurinkoenergia |

Kardonar SF4 aurinkokeräimet

Pyydä tarjous!


Osasto:

Euroopassa valmistettu Kardonar SF4 on tehokas aurinkokeräin.. Keräimet näyttävät tavanomaisilta tasokeräimiltä mutta sisällä piilee uniikki täysalumiinen direct flow-absorberi ainutlaatuisella pinnoitteella. Kehitetty ja valmistettu Euroopassa, 10 v takuu. Sopii mainiosti käytettäväksi vapaa-ajan asuntoihin, omakotitaloihin ja suurin rakennuksiin.

SF4-keräimen lämmönkeräyshyötysuhde on hyvä. Tehokas Kardonar SF4 on pinnoitettu korroosiota ja korkeita lämpötiloja kestävällä, patentoidulla MEMO PVD absorptio-pinnoitteella, jonka erinomaisten optisten ominaisuuksien ansiosta lämmönkeräys on huippuluokkaa. Keräimen alumiinipohjainen Direct Flow siirtonestemenetelmä lisää keräystehoa entisestään.

Keräimen kehikko on valmistettu pohjoisiin olosuhteisiin sopivasta anonisoidusta alumiinista ja iskun- sekä lämmönkestävistä kulmaelementeista. Keräin on eristetty 40 mm aurinkokeräinkäyttöön hyväksytyllä mineraalivillalla. Keräinpinta on päällystetty alumiinipohjaisella, korroosionkestävällä HyLife™-päällysteellä,  joka koostuu kolmesta tyhjiöplasmamenetelmän avulla valmistetusta nanokerroksesta. Keräintä suojaa lämpökäsitelty 4 mm iskunkestävä Solar Glass® turvalasi. Kehys, lasikansi ja kulmapalat on liimattu toisiinsa korkeita lämpötiloja ja UV-sateilyä kestävällä liimalla, minkä ansiosta keräimen rakenne on vesitiivis ja tukeva. Asennus onnistuu helposti keräimille suunnitellun kotimaisen asennussarjan avulla. SF4 on kevyt ja siten vaivaton asentaa. Keräin voidaan asentaa pysty- tai vaakaasennossa.Tarjoamme asianmukaisesti laadukkaita ruotsalaisia Effecta- ja suomalaisia Akvaterm-hybriidivaraajia.

Esite

Aurinko on tärkein lämmön lähteemme. Bioenergiaa tai maalämpöä ei olisi ilman aurinkoa. Jokaisena tuntina maapallo ottaa vastaan yhtä paljon energiaa kuin mitä me ihmiset kulutamme yhdessä vuodessa.  Aurinkokeräimet tuottavat lämpöä ja ovat aiheellisia niissä paikoissa joissa lämmöntarve käy yksiin saatavan auringonsäteilyn kanssa. Kaikki rakennukset ja laitokset joissa on kesällä lämminveden tarve ovat hyviä käyttöaloja. Aurinkoenergia on erityisen mielenkiintoinen vaihtoehto kun sen yhdistää bioenergian polttoon, kuten esim. pellettitakkoihin. Silloin saat lähes 100% uusiutuvaa lämpöhuoltoa ja kesäajalla aurinkolämpö voi hoitaa talosi lämmityksen ja lämminveden.

Tarjouspyyntö