Ilmakiertoiset |

Pellettitakka KLIZIA

2600,00 

27500 SEK

Klizia pellettitakka on tehokas, helppokäyttöinen ja edullinen lämmönlähde laadusta tinkimättä. Tämä huipputeknologialla varustettu pellettitakka annostelee, sytyttää ja polttaa pellettiä niin että toivottu huonelämpötila säilyy. Kalonin erikoisuuksiin kuuluu markkinoiden suurin syöttöruuvi. Suurempi syöttöruuvi kuljettaa varsinkin 8 mm pellettiä helpommin ja tehokkaammin.

 

alkaen 40,37€/kk
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
Teho (kW) 8
Paino (kg) 157
Leveys (mm) 585
Syvyys (mm) 548
Korkeus (mm) 1171

Pellettisäiliö 20kg
Pelletinkulutus 0,5-1,5kg/h
Hyötysuhde> 92,6-95,6%
Savuputkiliitin 80mm
Sähkönkulutus 90W
Takuu 5 vuotta
Energialuokka A++

Suojaetäisyydet
Taakse 20cm
Sivulle 40cm
Eteen 100cm

Katso meidän asennuksia!

-ilmakiertoinen pellettitakka saatavana 8kW, 10kW ja 12kW teholla
sekä yläliitoksella (lisähintaan)
-vesikiertoinen pellettitakka saatavana 10kW,12kW ja 14kW teholla

Klizia pellettitakka on tehokas, helppokäyttöinen ja edullinen lämmönlähde laadusta tinkimättä. Tämä huipputeknologialla varustettu takka annostelee, sytyttää ja polttaa pellettiä niin että toivottu huonelämpötila säilyy.

Klizia-pelletakka liitetään helposti uuteen tai olemassa olevaan hormiin. Pellettitakan säiliötä täytetään suoraan piensäkistä (15-20 kg) tai otetaan esim. ämpärillä suursäkistä (500 kg) ja kaadetaan takan säiliöön. Käynnistä takka nappia painamalla – tästä eteenpäin takan ohjaus hoitaa kaiken muun. Tarkista polttomalja päivittäin, muista täyttää säiliö ja noudattaa meidän puhdistusohjeita!

Miksi pellettitakka?
Pelletti on puunpolttoa uudessa moudossa mutta erittäin helppoa ja aikaasäästävä vaihtoehto! Pellettitakka lämmittää kotisi nopeasti. Takan poltto on itsenäinen, puhdas, ympäristöystävällinen ja ilmastoälykäs valinta. Uusimmalla tekniikalla sinun ainoa huoli on tarkistaa että säiliössä on pellettiä ja tyhjentää tuhkalaatikko säännöllisesti. Lisäksi takka optimoi polton itse ja lopputuloksena poltto on puhdas ja hiukkaspäästöt pienet.

Lisäksi pelletti on edullinen valinta. Pelletin hinta on noin 5c/kWh, eli noin 1/3 osa sähkön hinnsta ja alle puolet öljyn hinnasta.

Tarjouspyyntö