Ilmakiertoiset |

Pellettitakka MONOLITIK

3550,00 

37400 SEK

Monolitik pellettitakan muotojen harmoniasta tulee tyylikkään ja keskeisen elementin hienostuneemmissakin asetuksissa ja se on luonnollisesti keskeinen osa sisätiloissa. Kiitos kompakti koko Monolitik pellettitakka sopii ihaanteellisesti rakennuksiin, joissa pienet mitat ja tilavuus rajoittavat valintaa. Monolititk pellettitakka on helppokäyttöinen ja se annostelee, sytyttää ja polttaa pellettiä niin että toivottu huonelämpötila säilyy. Monolitik pellettitakan runko on tehty raudasta ja ulkoasuun kuuluu iso lasioven lisäksi maalattu koristekehys. Kalonin erikoisuuksiin kuuluu markkinoiden suurin syöttöruuvi. Suurempi syöttöruuvi kuljettaa varsinkin 8 mm pellettiä helpommin ja tehokkaammin.

alkaen 54,20€/kk
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,
Teho (kW) 10
Paino (kg) 180
Leveys (mm) 1012
Syvyys (mm) 359
Korkeus (mm) 1012

Pellettisäiliö 20kg
Pelletinkulutus 0,74-2,12 kg/h
Hyötysuhde> 86,7-95,1%
Savuputkiliitin 80mm
Sähkönkulutus 61W
Takuu 5 vuotta
Energialuokka A+
#giuseppedianadesign

Suojaetäisyydet
Taakse 20cm
Sivulle 40cm
Eteen 100cm

Katso meidän asennuksia!

-Liitos mahdollinen takaa, va.sivulta tai ylhäältä
-Pellettitakka saatavana myös vesikiertoisena mallina, 13kW, 16kW, 19kW teholla

 

 

Monolitik pellettitakan muotojen harmoniasta tulee tyylikkään ja keskeisen elementin hienostuneemmissakin asetuksissa ja se on luonnollisesti keskeinen osa sisätiloissa. Kiitos kompakti koko Monolitik pellettitakka sopii ihaanteellisesti rakennuksiin, joissa pienet mitat ja tilavuus rajoittavat valintaa. Monolititk pellettitakka on helppokäyttöinen ja se annostelee, sytyttää ja polttaa pellettiä niin että toivottu huonelämpötila säilyy. Monolitik pellettitakan runko on tehty raudasta ja ulkoasuun kuuluu iso lasioven lisäksi maalattu koristekehys.

Monolitik-takka liitetään helposti uuteen tai olemassa olevaan hormiin. Pellettitakan säiliötä täytetään suoraan piensäkistä (15-20 kg) tai otetaan esim. ämpärillä suursäkistä (500 kg) ja kaadetaan takan säiliöön. Käynnistä takka nappia painamalla – tästä eteenpäin takan ohjaus hoitaa kaiken muun. Tarkista polttomalja päivittäin, muista täyttää säiliö ja noudattaa meidän puhdistusohjeita!

Miksi pellettitakka?
Pelletti on puunpolttoa uudessa moudossa mutta erittäin helppoa ja aikaasäästävä vaihtoehto! Pellettitakka lämmittää kotisi nopeasti. Takan poltto on itsenäinen, puhdas, ympäristöystävällinen ja ilmastoälykäs valinta. Uusimmalla tekniikalla sinun ainoa huoli on tarkistaa että säiliössä on pellettiä ja tyhjentää tuhkalaatikko säännöllisesti. Lisäksi takka optimoi polton itse ja lopputuloksena poltto on puhdas ja hiukkaspäästöt pienet.

Lisäksi pelletti on edullinen valinta. Pelletin hinta on noin 5c/kWh, eli noin 1/3 osa sähkön hinnsta ja alle puolet öljyn hinnasta.

Tarjouspyyntö