Ilmakiertoiset |

Pellettitakka NOLAK

2950,00 

30900 SEK

Nolak pellettitakka on suunniteltu sopimaan ahtaaseenkin tilaan tehosta tai toimivuudesta tinkimättä. Värikontrastien ja muodollisien yksityiskohtien avulla Nolak pellettitakka antaa ilmavan vaikutelman. Nolak pellettitakka on erittäin laadukas pellettitakka varustettu huipputeknologialla. Nolak pellettitakka  annostelee, sytyttää ja polttaa pellettiä niin että toivottu huonelämpötila säilyy. Nolak pellettitakan runko on tehty raudasta ja ulkoasuun kuuluu iso lasioven lisäksi eri väriset, maalatut peltisivut.  Kalonin erikoisuuksiin kuuluu markkinoiden suurin syöttöruuvi. Suurempi syöttöruuvi kuljettaa varsinkin 8 mm pellettiä helpommin ja tehokkaammin.

alkaen 47,38€/kk
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,
Teho (kW) 10
Paino (kg) 154
Leveys (mm) 964
Syvyys (mm) 298
Korkeus (mm) 1030

Pellettisäiliö 18kg
Pelletinkulutus 0,74-2,12 kg/h
Hyötysuhde> 86,7-95,1%
Savuputkiliitin 80mm
Sähkönkulutus 61W
Takuu 5 vuotta
Energialuokka A+

Suojaetäisyys
Taakse 20cm
Sivulle 40cm
Eteen 100cm

Katso meidän asennuksia!

-ilmakiertoinen pellettitakka saatavana 10kW teholla
-vesikiertoinen pellettitakka saatavana 13kW,16kW ja 19kW teholla
-Liitosputki mahdollista liittää takaa, va.sivulta tai ylhäältä

Nolak pellettitakka on suunniteltu sopimaan ahtaaseenkin tilaan tehosta tai toimivuudesta tinkimättä. Värikontrastien ja muodollisien yksityiskohtien avulla Nolak pellettitakka antaa ilmavan vaikutelman. Nolak pellettitakka on erittäin laadukas pellettitakka varustettu huipputeknologialla. Nolak pellettitakka  annostelee, sytyttää ja polttaa pellettiä niin että toivottu huonelämpötila säilyy. Nolak pellettitakan runko on tehty raudasta ja ulkoasuun kuuluu iso lasioven lisäksi eri väriset, maalatut peltisivut.

Nolak-pelletakka liitetään helposti uuteen tai olemassa olevaan hormiin. Pellettitakan säiliötä täytetään suoraan piensäkistä (15-20 kg) tai otetaan esim. ämpärillä suursäkistä (500 kg) ja kaadetaan takan säiliöön. Käynnistä takka nappia painamalla – tästä eteenpäin takan ohjaus hoitaa kaiken muun. Tarkista polttomalja päivittäin, muista täyttää säiliö ja noudattaa meidän puhdistusohjeita!

Miksi pellettitakka?
Pelletti on puunpolttoa uudessa moudossa mutta erittäin helppoa ja aikaasäästävä vaihtoehto! Pellettitakka lämmittää kotisi nopeasti. Takan poltto on itsenäinen, puhdas, ympäristöystävällinen ja ilmastoälykäs valinta. Uusimmalla tekniikalla sinun ainoa huoli on tarkistaa että säiliössä on pellettiä ja tyhjentää tuhkalaatikko säännöllisesti. Lisäksi takka optimoi polton itse ja lopputuloksena poltto on puhdas ja hiukkaspäästöt pienet.

Lisäksi pelletti on edullinen valinta. Pelletin hinta on noin 5c/kWh, eli noin 1/3 osa sähkön hinnsta ja alle puolet öljyn hinnasta.

Tarjouspyyntö