Vesikiertoiset |

Pellettitakka Akemi

3550,00 

37400 SEK

Akemi pellettitakka luo arvokkuutta kotiisi erittäin tyylikkäällä, selkeälinjaisella muotoilulla sekä yksityiskohdilla. Suuri visuaalinen vaikutus antava Akemi pellettitakka on varustettu huipputeknologialla. Pellettitakka annostelee, sytyttää ja polttaa pellettiä niin että toivottu huonelämpötila säilyy. Kalonin pellettitakoilla on markkinoiden korkein hyötysuhde. Kalonin erikoisuuksiin kuuluu markkinoiden suurin syöttöruuvi. Suurempi syöttöruuvi kuljettaa varsinkin 8 mm pellettiä helpommin ja tehokkaammin.

alkaen 43,76€/kk
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,
Teho (kW) 10,1 (veteen 9kW)
Paino (kg) 196
Leveys (mm) 480
Syvyys (mm) 500
Korkeus (mm) 1300

Pellettisäiliö 18kg
Pelletinkulutus 1,16-2,2 kg/h
Hyötysuhde> 94,9-95,5%
Savuputkiliitin 80mm
Sähkönkulutus 30W
Takuu 5 vuotta
Energialuokka A++
#angelettiruzzadesign

Suojaetäisyydet
Taakse 10cm
Sivulle 20cm
Eteen 100cm

Katso meidän asennuksia!

Asennustapa 1: Vesikiertoinen pellettitakka asennetaan lataamaan varaajaa. Pellettitakassa on varaajanlatausohjelma. Ohjelma sytyttää ja sammuttaa takan varaajan lämpötilan mukaan. Pellettitakka voi esimerkiksi syttyä kun varaajan lämpötila tipuu alle 55°C ja sammua kun takka on nostanut varaajan lämpötilan 75°C. Varaajassa on yleensä käyttövesikierukoita joiden avulla tehdään käyttövettä. Varaajaan voidaan myös kytkeä aurinkokeräimiä, jolloin pellettitakka ei tarvitse käydä kun aurinko lämmittää. Varaajasta otetaan myös lämpöä lattia- tai patteriverkostoon. Varaajaan laitetaan yleensä sähkövastus joka toimii varalämmityksenä.

Asennustapa 2: Vesikiertoinen pellettitakka liitetään suoraan lattia- tai patterilämmityspiiriin. Takkaa ohjelmoidaan yleensä syttymään ja sammumaan huonelämpötilan mukaan, joissakin tapauksissa ohjelmoidaan takkaa syttymään ja sammumaan veden lämpötilan mukaan. Takka voi esimerkiksi syttyä kun huonelämpötila tippuu alle 20°C ja sammua kun huonelämpötila on noussu 23°C. Joissakin järjestelmissä saatetaan tarvita varalämmitystä jolloin voimme tarjota sähkövastuksen jota asennetaan osaksi putkistoa. Voimme tarjota kokonaisjärjestelmän johon sisältyy kaikki tarvittavat ohjaukset ja varalämmitys.

Havainnekuvia ei tule käyttää asennus- tai kytkentäkaavioina!

Tarjouspyyntö