Vesikiertoiset |

Pellettitakka Cover

3550,00 

37400 SEK

Cover pellettitakka on tehokas, helppokäyttöinen ja edullinenlämmönlähde laadusta tinkimättä. Tämä huipputeknologialla varustettu pellettitakka annostelee, sytyttää ja polttaa pellettiä niin että toivottu huonelämpötila säilyy. Cover pellettitakan runko on tehty raudasta ja ulkoasuun kuuluu iso lasioven lisäksi maalatut peltisivut. Kalonin erikoisuuksiin kuuluu markkinoiden suurin syöttöruuvi. Suurempi syöttöruuvi kuljettaa varsinkin 8mm pellettiä helpommin ja tehokkaammin.

alkaen 52,01€/kk
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,
Teho (kW) 10 (veteen 7,1kW)
Paino (kg) 224
Leveys (mm) 560
Syvyys (mm) 569
Korkeus (mm) 1117

Pellettisäiliö 25kg
Hyötysuhde> 94,9-96,1%
Savuputkiliitin 80mm
Sähkönkulutus 40W
Takuu 5 vuotta
Energialuokka A++
#giuseppedianadesign

Suojaetäisyydet
Taakse 10cm
Sivulle 20cm
Eteen 100cm

Katso meidän asennuksia!

-vesikiertoinen pellettitakka saatavana myös 15kW,20kW ja 24kW teholla

Asennustapa 1: Vesikiertoinen pellettitakka asennetaan lataamaan varaajaa. Pellettitakassa on varaajanlatausohjelma. Ohjelma sytyttää ja sammuttaa takan varaajan lämpötilan mukaan. Pellettitakka voi esimerkiksi syttyä kun varaajan lämpötila tipuu alle 55°C ja sammua kun takka on nostanut varaajan lämpötilan 75°C. Varaajassa on yleensä käyttövesikierukoita joiden avulla tehdään käyttövettä. Varaajaan voidaan myös kytkeä aurinkokeräimiä, jolloin pellettitakka ei tarvitse käydä kun aurinko lämmittää. Varaajasta otetaan myös lämpöä lattia- tai patteriverkostoon. Varaajaan laitetaan yleensä sähkövastus joka toimii varalämmityksenä.

Asennustapa 2: Vesikiertoinen pellettitakka liitetään suoraan lattia- tai patterilämmityspiiriin. Takkaa ohjelmoidaan yleensä syttymään ja sammumaan huonelämpötilan mukaan, joissakin tapauksissa ohjelmoidaan takkaa syttymään ja sammumaan veden lämpötilan mukaan. Takka voi esimerkiksi syttyä kun huonelämpötila tippuu alle 20°C ja sammua kun huonelämpötila on noussu 23°C. Joissakin järjestelmissä saatetaan tarvita varalämmitystä jolloin voimme tarjota sähkövastuksen jota asennetaan osaksi putkistoa. Voimme tarjota kokonaisjärjestelmän johon sisältyy kaikki tarvittavat ohjaukset ja varalämmitys.

Havainnekuvia ei tule käyttää asennus- tai kytkentäkaavioina!

Tarjouspyyntö