Ilmakiertoiset |

Pellettitakka Graft

3450,00 

37000 SEK

Meillä esittelyssä!

Harmonia, tasapaino, yksityiskohtien huomioiminen yhdistettynä erittäin kauniilla Sablé väripinnalla taidokkaaseen käsittelyyn tekevät Graft Plus pellettitakasta helposti asennettavaksi mihin tahansa arkkitehtoniseen ympäristöön. Klassisen tyylikkään ulkomuodon alla piileskelee korkea laatuinen, moderni pellettitakka huipputeknologialla. Graft Plus pellettitakka on hyvin helppokäyttöinen. Se annostelee, sytyttää ja polttaa pellettiä niin että toivottu huonelämpötila säilyy. Kalonin erikoisuuksiin kuuluu markkinoiden suurin syöttöruuvi. Suurempi syöttöruuvi kuljettaa varsinkin 8 mm pellettiä helpommin ja tehokkaammin.

alkaen 53,06€/kk
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
Teho (kW) 8
Paino (kg) 157
Leveys (mm) 534
Syvyys (mm) 672
Korkeus (mm) 1215

Pellettisäiliö 17kg
Pelletinkulutus 0,93-1,5 kg/h
Hyötysuhde> 91,8-95,4%
Savuputkiliitin 80mm
Sähkönkulutus 55W
Takuu 5 vuotta
Energialuokka A+
#lorenzodamianidesign

Suojaetäisyydet
Taakse 20cm
Sivulle 40cm
Eteen 100cm

Katso meidän asennuksia!

Pellettitakka saatavana 8kW, 10kW, 12kW teholla.

-Lamppu lisähintaan 590€

Graft pellettitakka luo arvokkuutta kotiisi erittäin tyylikkäällä muotoilulla yksityiskohdilla. Suuri visuaalinen vaikutus antava Graft pellettitakka on varustettu huipputeknologialla. Pellettitakka annostelee, sytyttää ja polttaa pellettiä niin että toivottu huonelämpötila säilyy.

Se liitetään helposti uuteen tai olemassa olevaan hormiin. Pellettitakan säiliötä täytetään suoraan piensäkistä (15-20 kg) tai otetaan esim. ämpärillä suursäkistä (500 kg) ja kaadetaan takan säiliöön. Käynnistä takka nappia painamalla – tästä eteenpäin takan ohjaus hoitaa kaiken muun. Tarkista polttomalja päivittäin, muista täyttää säiliö ja noudattaa meidän puhdistusohjeita!

Miksi pellettitakka?
Pelletti on puunpolttoa uudessa moudossa mutta erittäin helppoa ja aikaasäästävä vaihtoehto! Pellettitakka lämmittää kotisi nopeasti. Takan poltto on itsenäinen, puhdas, ympäristöystävällinen ja ilmastoälykäs valinta. Uusimmalla tekniikalla sinun ainoa huoli on tarkistaa että säiliössä on pellettiä ja tyhjentää tuhkalaatikko säännöllisesti. Lisäksi takka optimoi polton itse ja lopputuloksena poltto on puhdas ja hiukkaspäästöt pienet.

Lisäksi pelletti on edullinen valinta. Pelletin hinta on noin 5c/kWh, eli noin 1/3 osa sähkön hinnsta ja alle puolet öljyn hinnasta.

Tarjouspyyntö