Ilmakiertoiset |

Pellettitakka RIVUS STEEL

3190,00 

33500 SEK

Kalonin Rivus steel pellettitakka luo arvokkuutta kotiisi erittäin tyylikkäällä, selkeälinjaisella muotoilulla. Se on mitä miellyttävin tunnelman luoja jonka pehmeässä lämmössä on miellyttävä oleskella. Klassisen tyylikkään ulkomuodon alla piileskelee korkea laatuinen, moderni takka varustettu huipputeknologialla. Rivus Steel on hyvin helppokäyttöinen. Se annostelee, sytyttää ja polttaa pellettiä niin että toivottu huonelämpötila säilyy. Takka kierrättää huoneenilmaa puhaltimella joka taka tasaisen ja mukavan lämmön. Kalonin pellettitakoilla on markkinoiden korkein hyötysuhde. Kalonin erikoisuuksiin kuuluu markkinoiden suurin syöttöruuvi. Suurempi syöttöruuvi kuljettaa varsinkin 8 mm pellettiä helpommin ja tehokkaammin.

alkaen 50,11€/kk
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,
Teho (kW) 8
Paino (kg) 152
Leveys (mm) 554
Syvyys (mm) 517
Korkeus (mm) 1208

Pellettisäiliö 17kg
Pelletinkulutus 0,93-1,5 kg/h
Hyötysuhde> 91,8-95,4%
Savuputkiliitin 80mm
Sähkönkulutus 55W
Takuu 5 vuotta
Energialuokka A+
#angelettiruzzadesign

Suojaetäisyydet
Taakse 20cm
Sivulle 40cm
Eteen 100cm

Katso meidän asennuksia!

-ilmakiertoinen pellettitakka saatavana 8kW, 10kW, 12kW teholla
sekä yläliitoksella (lisähintaan)

 

 

Ilmakiertoisella pellettitakalla voit lämmittää talosi pienellä investoinnilla. Ilmakiertoinen pellettitakka sopii erityisen hyvin sähkölämmitteiseen huoneistoon tai johonkin muuten vaikeasti lämmitettävään tilaan. Suunnittelemme kanssasi optimaalisen pellettitakka-asennuksen. Se liitetään helposti uuteen tai olemassa olevaan hormiin. Kysy meiltä lisää erilaisista hormivaihtoehdoista! Pellettitakka asennetaan useimmiten olo- tai takkahuoneeseen, Pellettitakan säiliö täytetään suoraan piensäkistä (15-20 kg) tai otetaan esim. ämpärillä suursäkistä (500 kg) ja kaadetaan takan säiliöön. Käynnistä takka nappia painamalla – tästä eteenpäin takan ohjaus hoitaa kaiken muun. Takan huoneilmapuhallin käynnistyy ja kierrättää huoneenilmaa pellettitakan läpi. Lämmennyt ilma leviää mukavasti ja tasaisesti huoneistoon. Voit valita 5 lämmitystehon välillä.

Ajotapa 1: Tavallisimmassa ajotavassa käytetään pellettitakan automaattista huonetermostaattia. Takan näytölle asetetaan haluttu sisälämpötila (esim. 22°C) ja haluttu lämpötilaero (esim. 3°C). Näillä asetuksilla pellettitakka sammuu kun huonelämpötila nousee 22°C ja käynnistyy kun huonelämpötila tippuu 19°C. Tällä ajotavalla käytät mahdollisimman vähän pellettiä ja pidät huonelämpötilaa tasaisena.

Ajotapa 2: Pellettitakkaa pystyy käyttämään myös täysin satunnaisesti. Paina käynnistysnappia kun haluat sytyttää pellettitakan ja pidä se päällä niin kauan kuin haluat. Paina nappia uudestaan kun haluat sammuttaa takan. Pellettitakka siirtyy modulointiajoon jos asetettu huonelämpötila saavutetaan, jolloin takka käyttää pienintä tehoa ja tarkkailee samalla huonelämpötilaa.

Ajotapa 3: Pellettitakkassa on viikkoajastin. Tähän voit ohjelmoida useita eri aikaväliä, esim. klo.8:00-10:00, klo.14:30-16:40 ja klo.20:00-22:20. Näitä aikavälejä voit sitten aktivoida viikon eri päivinäaikavälejä.

Tarjouspyyntö