Pellettikattilat

Pellettikattilat voivat leikata lämmityskulusi jopa puoleen, öljyyn ja sähköön verrattuna. Edullisuuden lisäksi pelletin poltto on myös erittäin ympäristöystävällistä, sillä se ei edistä kasvihuoneilmiötä.

Automaattinen pellettikattila huolehtii lämmönsäätelystä

Pellettikattilan käyttö on helppoa, sillä se toimii täysin automaattisesti, aivan kuten öljylämmityskin – kun kattila viilenee, alkaa syöttöruuvi säännöstellä pellettiä automaattisesti säiliöstä polttimeen. Pelletti syttyy sytytysvastuksen avulla, joka kuumentaa läpivirtaavan ilman ja kehittyy liekiksi, kun ilma saavuttaa pelletin. Syöttöruuvi syöttää pellettiä polttimeen tasaisin väliajoin, kunnes kattila saavuttaa asetetun lämpötilan, jolloin syöttö loppuu ja liekki sammuu.

Paras kattila kaikkiin tarpeisiin

Jotta saat täydellisen pellettijärjestelmän, tarvitsee sinun ensin asentaa pellettisäiliö. Me kuitenkin neuvomme sinua kaikissa asennuksen eri vaiheissa, olipa etsinnässä sitten pieni pellettikattila tai isompi kokonaisuus. Meiltä kun löydät tarpeisiisi sopivat polttimet ja järjestelmät, aina kilpailukykyiseen hintaan.

Näytetään 1–9 / 12 tuloksesta