Puu

Puulämmitys – ympäristöystävällinen ja perinteinen lämmitysvaihtoehto

Puulämmitys on erittäin kestävä ja ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteisille lämmitysmuodoille, kuten sähkö- ja öljylämmitykselle. Puu on tunnetusti uusiutuva ja kotimainen energianlähde, jota on erityisesti Suomessa käytetty jo pitkään mm. takoissa sekä kattiloissa kodin lämmitykseen sekä tunnelman luomiseen.

Valikoimastamme löydät perinteidet puulla lämpenevät takat, puuliedet, puukattilat sekä muita puulämmitykseen tarkoitettuja tuotteita. Kysy myös mahdollisuutta asennukseen!

Tutustu lisäksi pellettilämmityksen mahdollisuuksiin.

Puulämmitys sopii kaikkialle

Puulämmityksen käyttömahdollisuudet ovat monipuoliset, ja sitä voidaan hyödyntää niin omakotitaloissa, rivitaloissa, hotelleissa, teollisuushalleissa, kasvihuoneissa kuin leipomoissa ja maatiloilla. Polttopuita voi käyttää esimerkiksi takassa tuomaan lämpöä ja tunnelmaa, puukattilassa tai vesikiertoisessa puuhellassa.

Yhdistä puulämmitys myös muuhun lämmitykseen

Tyypillinen suomalainen puunpolttaja käyttää puuta takassa silloin tällöin eli on ns. mukavuuskäyttäjä. Nykyisin puulämmitys on nostanut suosiotaan erityisesti hybridijärjestelmissä, joissa esimerkiksi puutakan kanssa toimii ilmalämpöpumppu tai puukattila on yhdistetty vesikiertoiseen lämmitykseen yhdessä aurinkokeräimien kanssa.

Kardonarilta löydät kattavasti vaihtoehtoja hybridilämmitykseen joihin voivat kuulua mm. aurinkokeräimet, varaajat sekä jokin lämmönlähde kuten puukattila, vesikiertotakka, vesikiertohella tai jokin muu monista vaihtoehdoistamme. Annamme mielellämme lisätietoja myös hybridilämmityksen mahdollisuuksista.

Ota yhteyttä!