Puukattilat ja kaksoiskattilat

Kaksoiskattilat tarjoavat sinulle mahdollisuuden polttaa toiveidesi mukaisia polttoaineita, kuten esimerkiksi pellettiä, viljaa, haketta, kutterin purua, sahanpurua tai polttopuuta. Ja kun poltto tapahtuu kahdessa erillisessä kattilassa, voit käyttää useampaa polttoainetta likaamatta niitä toisiinsa. Kaksoiskattilassa yhdistyykin niin moderni polttotekniikka kuin myös korkea hyötysuhde, joka tarjoaa edullista energiaa suuriin ja haastaviinkin lämmityskohteisiin. Kaksoiskattilan käyttö luo täten useita eri mahdollisuuksia.

Myös puukattilat soveltuvat hyvin erilaisten kiinteistöjen energiatehokkaaseen lämmitykseen. Näin ollen puukattilan avulla voitkin pienentää lämmityskulujasi jopa huomattavasti. Puu on myös lämmitysmateriaalina ja energianlähteenä kotimainen, edullinen ja uusiutuva. Puukattila sopii näin loistavasti esimerkiksi tuomaan tunnelmaa omakotitaloon. Niiden nykyaikaisuuden johdosta, puuta ei ole kuitenkaan tarvetta tunkea laitteeseen vaan puukattilat ovat helppokäyttöisiä ja mukavan tunnelmallisia.

Lämmityskattilaa hankkiessasi kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti tuotteen lämmönvaraamiskykyyn sekä mitoitukseen, verrattuna lämmitettävään pinta-alaan. Jos sinua vielä mietityttää, millainen puukattila tai kaksoiskattila voisi sopia sinun tarpeisiisi parhaiten, mikä varaaja tarvitaan tai muita kysymyksiä, ota yhteyttä, niin me autamme sinua mielellämme!

Näytetään kaikki 5 tulosta

Halpa puukattila ja paras puukattila

Halvin puukattila ei välttämättä ole se kestävin vaihtoehto. Sen sijaan paras puukattila on se joka vastaa haluttuun tarpeeseen, tuottaa riittävästi lämpöä ja toimii juuri sinulle oikealla materiaalilla. Puukattilan käyttötarkoitusta ja oikeaa mitoitusta on siis syytä pohtia. Sijoitetaanko puukattila ulos vaiko sisälle? Kuinka suurta aluetta puukattilalla on tarkoitus lämmittää? Autamme erittäin mielellämme myös näissä kysymyksissä!