Puuhellat

Puuhellat ovat hellojen aatelia. Ne ovat paitsi turvallisia ja tehokkaita asunnon lämmittämisessä, mutta myös ruoan valmistuksessa. Valikoimamme puuhellat ja puuliedet sopivat niin pieniin kuin suuriin tiloihin ja toimivat erinomaisesti lisä- ja varalämmönlähteenä omakotitalossa ja vapaa-ajan asunnossa. Ne toimivat myös tunnelmaa tuovina sisustuselementteinä, jotka säilövät pitkään lämpöä ja vievät vain vähän tilaa.

Puuhella lämmitykseen ja ruoanlaittoon

Kaikissa puuhelloissa on keittolevy sekä uuni, joten talotekniikan niin salliessa voit asentaa puuhellan uunilla suoraan olemassaolevaan hormiin perinteisen sähköhellan sijaan. Varaava puuhella lämmittää kotia ja puuhella leivinuunilla mahdollistaa kokkaamisen myös sähkökatkon aikana. Puhumattakaan tietenkään siitä, miten hyvää puilla lämmitetyssä leivinuunissa valmistettu ruoka on!

Monikäyttöiset ja ekologiset puuhellat

Valitse puuliesi eli puuhella kotiisi sopivassa koossa ja mieluisassa värissä. Kardonarilta tilatessasi saat puuhellan valmiiksi asennettuna, joten pääset nauttimaan uudesta ekologisesta puuliedestä vaivattomasti ja rauhallisin mielin!

Näytetään tulokset 1–9 / 15