Hakelämpökontit ja -keskukset

Hakelämpökontti eli hakelämpökeskus soveltuu erityisesti suurien kiinteistöjen lämmitykseen. Valikoimamme hakelämpökonteissa voidaan hakkeen lisäksi polttaa myös muita orgaanisia polttoaineita, kuten pellettiä tai viljaa. Saat hakelämpökontit meiltä avaimet käteen periaatteella. Toimitamme lämpökontit täysin valmiina haluttuun kohteeseen ja hoidamme mahdollisuuksien mukaan myös asennuksen. Kysy lisätietoja asennuspalvelustamme.

Kardonarilla olemme keskittyneet bioenergian hyötykäyttöön jo vuodesta 2005 lähtien. Hakelämpökontit ovat tästä mainio esimerkki, sillä valmistamme nämä Tammisaaressa josta voimme kuljettaa lämpökontit ympäri Suomen. Jatkuva tuotekehitys takaa sinulle parhaat ratkaisut. Tutustu siis valikoimaan ja pyydä tarjous!

Katso videolta kuinka asensimme suuren 670kW hakelämmityskeskuksen Tammisaaressa.

Tutustu myös monipuolisiin olkikattiloihin, sekä mm. pelleteillä toimiviin lämpökontteihin.

 

Näytetään kaikki 5 tulosta

Mistä hakelämpökontin hinta muodostuu?

Hakelämpökontin hinta on riippuvainen mm. kontin tuottamasta tehonmäärästä, valitusta tuotteesta, lisäominaisuuksista, asennuksesta sekä muista osatekijöistä. Ottamalla meihin yhteyttä saat aina reilun tarjouksen ja selvitetään yhdessä myös hakelämpökontin hinta ja tarvittavat lisäpalvelut.

Hakelämpökontin avulla voidaan saavuttaa merkittäviä kustannussäästöjä sähkölämmitykseen tai öljylämmitykseen verrattaessa. Erityisesti mikäli haketta on saatavana esimerkiksi omasta metsästä, kulut pienenevät entisestään. Lämmityksessä voidaan käyttää myös monipuolisesti eri biopolttoaineita kuten pellettiä tai viljaa. Tutustu myös pellettilämpökontteihin.

Hakkeen hankkiminen ja käyttö

Haketta saadaan usein metsänhoidon sivutuotteena joka itsessään luo hakkeesta erittäin helpon ja käyttökelpoisen lämmitysmateriaalin. Hakkeen käytössä on kuitenkin syytä muistaa, että sitä tulisi polttaa kuivana. Märän tai huonolaatuisen hakkeen polttaminen voi johtaa mm. suurempaan energiahukkaan, lämpökontin suurempaan nokeentumiseen, lisääntyneeseen tuhkantuottoon, suurempiin päästöihin, huonoon lämpösuhteeseen sekä muihin ongelmiin. Käyttämällä hyvälaatuista haketta varmistetaan maksimaalinen lämmöntuotto sekä hakelämpökontin kestävyys pitkälle tulevaisuuteen.

Katso myös muut hakelämmityksen ratkaisumme.

Hakelämpökeskus on öljylämmityksen korvaaja isoille kiinteistöille

Hakelämpökontti tai hakelämpökeskus tarvitsee vain hieman tilaa, sähkönsyötön, lämpökanaalin ja kylmävesiputken jonka jälkeen tämä on valmis käyttöön. Esimerkiksi teollisuushallit tai maatilat ovat tyypillisesti olleet hakelämpökonttien käyttöpaikkoja. Lämpökontin avulla voidaan korvata jopa 77 000 litran vuosittainen öljynkulutus, joka itsessään on jo merkittävä ympäristöteko. Kun valitset hakelämpökontin öljylämmityksen sijaan usein lompakon lisäksi ympäristö kiittää. Tutustu siis valikoimaamme ja pyydä tarjous!