Puutakat

Puutakka viimeistelee kodin sisustuksen, tarjoten samalla apua tilojen lämmitykseen. Takan avulla voitkin jopa säästää niin sähkölaskussa kuin myös muissa lämmityskustannuksissa. Kardonarilta löydät monipuolisen valikoiman toinen toistaan upeampia design puutakkoja, jotka ilmentävät skandinaavista muotoilua parhaimmillaan. Käytännöllinen ja nykyaikainen puutakka voidaankin hyvillä mielin asettaa niin keittiöön kuin myös olohuoneeseen parhaille paikoille.

Puutakan asennus

Puutakan asennus on helppoa, sillä Kardonarin takat myydään mielellään asennuksen kanssa – suunnittelemme sinulle parhaan mahdollisen takkajärjestelmän ja hoidamme koko asennuksen puolestasi, jos niin toivot. Takan voi muutenkin helposti liittää mihin tahansa olemassa olevaan hormiin ja jollei sellaista ole entuudestaan, tarjoamme käyttäjäystävällisiä kevytpiippuja useissa eri väreissä.

Tutustu sinäkin monipuoliseen puutakkavalikoimaan ja hanki oma suosikkisi Kardonarilta!

Tutustumisen arvoisia ovat myös edulliseen ja ekologiseen pelletin polttoon tarkoitetut pellettitakat sekä monipuoliset hybridimalliset takat, joissa voit polttaa sekä puuta että pellettiä!

Näytetään tulokset 1–9 / 29

Miksi valita puutakka:

  • Kodikas tunnelma: Puutakka luo ainutlaatuisen tunnelman ja tarjoaa visuaalista viehätystä tilaan. Tulen lepattava valo ja rätisevä ääni tuovat mukanaan kodikkuutta ja rentouttavaa ilmapiiriä.
  • Lämmön antaja: Puutakka on erinomainen lämmönlähde, joka tarjoaa tehokkaasti ja nopeasti lämpöä tilaan. Se luo miellyttävän säteilylämmön, joka tuntuu mukavalta erityisesti viileinä päivinä.
  • Ympäristöystävällisyys: Puun poltto on uusiutuva ja ympäristöystävällinen lämmönlähde.
  • Tyylikäs ilme: Puutakka toimii usein tilan keskipisteenä ja voi olla visuaalinen taideteos. Valitse omasi eri muotoilujen, värien ja materiaalien joukosta, jotta se täydentää sisustuksesi kokonaisuutta.
  • Vaihtoehtoja tarjoava lämmönlähde: Puutakan avulla voidaan tuottaa lämpöä vaikka pääasiallinen lämmönlähde olisi jostain syystä poissa käytöstä.
  • Lisäarvo kotiin: Puutakka voi lisätä kiinteistön arvoa ja houkutella potentiaalisia ostajia, sillä ne ovat monelle houkuttelevia ja nostalgisia elementtejä.

Minne puutakka voidaan asentaa?

Valikoimamme puutakkoja voidaan käyttää lähes missä vain kuten omakotitalossa tai mökillä. Puutakka voidaan liittää joko olemassa olevaan hormiin tai kattoon voidaan mahdollisuuksien mukaisesti puhkaista reikä hormia varten. Voit aina tiedustella meiltä lisätietoja asennuspaikasta!

Jos talossa on käytössä vesikiertoinen lämmönjakojärjestelmä, suosittelemme tutustumaan myös vesikiertotakkoihimme.

Kuinka valita sopiva puutakka?

Puutakkaa valitessa on syytä huomioida mm. seuraavat asiat:

  • Koko ja tilantarve: Valitse puutakka, joka sopii tilaan, johon aiot sen sijoittaa. Mm. takan koko vaikuttaa sekä lämmitystehoon että visuaaliseen vaikutelmaan.
  • Muotoilu ja tyyli: Valitse takka, joka sopii sisustukseesi ja tyyliisi. Valikoimassamme on monia eri muotoiluja ja viimeistelyjä, jotka vaihtelevat modernista perinteiseen.
  • Palamisteho ja tehokkuus: Tutki takkojen palamistehoa ja tehokkuutta. Tiettyjen mallien tekniikka voi parantaa polttoprosessia ja vähentää puun kulutusta.
  • Polttoaineen saanti: Onko polttopuuta saatavilla, vai haluaisitko välillä polttaa esimerkiksi pellettiä? Hybriditakat mahdollistavat sekä pelletin, että puun polton tarpeen mukaan ja lisäävät näin vaihtoehtoja lämmitykselle.