Vesikiertohellat

Vesikiertohella eli vesikiertoinen puuliesi on käyttäjän unelma. Saat samalla kertaa takan tunnelman, että hellan hyödyt. Vesikiertohellat lämpenenevät puiden avulla, ja ne voidaan mahdollisuuksien mukaan liittää kodin lämmitysjärjestelmään. Valikoimamme hellat saadaan mahdutettua niin pieneen kuin suureenkin tilaan ja näin niitä voidaan käyttää pienissä vapaa-ajan asunnoissa kuin omakotitaloissakin.

Vesikiertohellan hinta määräytyy ominaisuuksien mukaan

Vesikiertoisen puuhellan hinta riippuu sen ominaisuuksista ja siitä mitä tarvitset. Pieni vesikiertoinen puuhella, jolla lämmität ruokaa liedellä vai suurempi hella tuomaan lämpöä koko asuntoon ja samalla lämmität veden sekä valmistat ruokaa liedellä tai uunissa. Mikäli sinulla herää kysyttävää älä epäile ottaa yhteyttä ammattitaitoisiin asiantuntijoihimme. Me autamme mielellämme oikean hellan valinnassa.

Moneen taipuva vesikiertohella on ekologinen valinta

Valmistitpa sitten ruokaa tai tarvitset lämmitystä, valikoimastamme löytyy varmasti sinulle sopiva hella. Valitse sisutukseen sopiva malli useasta eri värivaihtoehdosta ja nauti helppoudesta Kardonarin hoitaessa myös asennuksen. Näin voit nauttia uudesta vesikiertoisesta puuliedestä ilman huolia.

Näytetään kaikki 7 tulosta