Terassilämmittimet

Vietä pidennetty kesä terassilla terassilämmittimen avulla. Terassilämmittimen avulla voit nauttia terassistasi ympäri vuoden. Etenkin Suomessa, jossa kesän päätyttyä lämpötilat usein laskevat nopeasti ja terassikausi päättyy liiankin nopeasti on terassin lämpimänä pitävä terassilämmitin mainio hankinta.

Pelleteillä toimiva terassilämmitin on näyttävä ja helppo vaihtoehto

Pelleteillä toimivan terassilämmittimen voit sijoittaa käytännössä mihin vain. Sinun ei tarvitse huolehtia terassilämmittimen sijoittelusta pistokkeiden takia. Pelleteillä toimivat terassilämmittimemme toimivat yhdellä latauksella noin 5 tuntia ja saat kaupan päälle näyttävän terassilämmittimen upealla palavalla liekillä ja mukavalla säteilylämmöllä.

Terassilämmittimen käyttö

Sijoita terassilämmitin haluttuun paikkaan ja täytä pellettisäiliö pelleteillä. Tuotteesta riippuen noin 10-15kg pellettiä per säiliö. Täytön jälkeen itse sytytys hoituu helposti sytytyspaloilla tai sytytysnesteellä. Täydellä säiliöllä terassilämmitin toimii tuotteesta riiippuen noin 4,5 – 5 tuntia ja pääset nauttimaan palavan tulen tuomasta tunnelmasta sekä mukavasta lämmityksestä.

Tiesithän, että saat meiltä myös pelletit lämmittimen käyttöön.

 

Näytetään kaikki 3 tulosta

Hyvä terassilämmitin on oikein mitoitettu

Hyvä terassilämmitin lämmittää riittävästi ja sopii tarkoitukseensa. Esimerkiksi mikäli terassilämmittimen ulkoasu on tärkeä tai pöytä lämmittimen ympärillä, on tähän tällöin syytä panostaa. Autamme mielellämme valitsemaan juuri teidän tarkoitukseenne parhaiten sopivan terassilämmittimen valikoimastamme.

Pelleteillä lämpeävä terassilämmitin on hyvä vaihtoehto kaasulla lämpenevälle terassilämmittimelle

Riittää että täytät terassilämmittimen kerran illan aikana ja saat sillä noin viiden tunnin ajan esteettisesti miellyttävää ja mukavalta tuntuvaa lämmitystä laajalle alueelle. Viidessä tunnissa ehtii nauttimaan mukavasta lämmityksestä ja mukava illanvietto on taattu. Osaan terassilämmittimistämme saat myös kätevän pöydän lämmittimen ympärille, jolloin voit tehdä terassilämmittimestä käytännöllisen osan sisustusta ja illanvieton keskuspaikan.

Terassilämmittimen hinta on suhteessa sen tehokkuuteen

Valikoimamme terassilämmittimet sopivat pääsääntöisesti hieman suurempaan tilaan. Näin laadukkaat terassilämmittimet pääsevät loistamaan suurella alueella ja ovat varmasti hintansa arvoisia. Käyttökustannukset ovat puolestaan edullisia vain noin 0,8€/h.