Lämpökontit ja -keskukset

Lämpökontti eli lämpökeskus soveltuu erityisesti suurten kiinteistöjen, kuten maatalous- ja teollisuusrakennusten, lämmöntuotannon tarpeisiin, sillä se voi palvella joko kokonaan tai osaksi kiinteistön tuotantotoimintaa. Lämpökeskus on erittäin turvallinen ja edullinen lämmitysmuoto, jonka polttoaineena voidaan käyttää pellettiä, haketta tai viljaa.

Saat lämpökeskukset eli lämpökontit meiltä avaimet käteen periaatteella. Toimitamme lämpökontit täysin valmiina haluttuun kohteeseen ja hoidamme mahdollisuuksien mukaan myös asennuksen. Kysy lisätietoja asennuspalvelustamme.

Lämpökeskus suurten kiinteistöjen lämmitykseen

Kaikki lämpökeskukset ovat uusiutuvilla biopolttoaineilla toimivia, ja ne ovat helposti siirrettävissä. Lämpökeskuksen hinta on edullinen, ja sen käyttö on erittäin helppoa. Liitä vain lämpökanaalit, sähkönsyöttö sekä kylmävesiputki, jonka jälkeen lämpökeskus on valmis käytettäväksi. Kaikki valikoimamme lämpökeskukset rakennetaan alusta alkaen Tammisaaressa, josta niiden kuljettaminen onnistuu minne päin Suomea tahansa. Kun kaipaat turvallista, kustannustehokasta ja ympäristöystävällistä lämmitysratkaisua suureen tilaan, tarjoaa pelletin, hakkeen tai viljan polttoon tarkoitettu lämpökeskus eli lämpökontti mitä turvallisimman ratkaisun. Tutustu valikoimaan ja pyydä tarjous!

Katso videolta kuinka asensimme hieman suuremman 670kW hakelämmityskeskuksen Tammisaaressa.

Tutustumisen arvoisia ovat myös monipuoliset olkikattilat, sekä kiinteistöjen lämmitykseen sopivat hakekattilat.

 

Näytetään kaikki 7 tulosta

Valmistamme lämpökeskuksia ja lämpökontteja ammattitaidolla

Kardonar Bioenergy Solutions Oy on rakentanut uusiutuvilla biopolttoaineilla toimivia lämpökeskuksia ja -kontteja jo vuodesta 2005 alkaen. Olemme käyttäneet kaiken kertyneen kokemuksen hyväksemme näitä Kardonarin lämpökeskuksia suunnitellessa ja rakentaessa. Jotta sinä saisit parhaan mahdollisen kokemuksen ja käyttömukavuuden.

Lämpökontti sopii useaan sijaintiin, kuten maatilalle

Lämpökeskus on ihanteellinen vaihtoehto mikäli lämpökeskukselle löytyy tilaa halutulta tontilta, esimerkiksi maatilalle tai teollisuushalliin. Osa lämpökonteistamme on myös kohtuullisen pienikokoisia ja saadaan mahtumaan tarvittaessa pieneenkin tilaan. Useat eri biopolttoaineet takaavat edullisen lämmityksen ja lämpökonteillamme pystytään korvaamaan jopa 77 000 litran vuotuinen öljykulutus. Valitessasi lämpökeskuksen maatilalle tai muualle öljylämmityksen sijaan myös ympäristö kiittää. Lämpökontti eli lämpökeskus on näin mainio valinta korvaamaan kallis öljylämmitys.

Mistä lämpökontin hinta muodostuu?

Lämpökontin hinta riippuu useasta eri asiasta kuten tehontarpeesta ja mahdollisista lisäominaisuuksista, asennuksesta yms. Ota meihin yhteyttä niin annamme sinulle pitävän tarjouksen lämpökontin hinnasta ja mahdollisesti tarvittavista lisäpalveluista.

Lämpökontin avulla on mahdollista saavuttaa suuria kustannussäästöjä verrattaessa esimerkiksi suoraan sähkölämmitykseen tai öljylämmitykseen. Mm jo pitkään tasaisena pysynyt pelletin hinta auttaa ennustamaan kustannuksia ja mahdollisesti omilta mailta tai muualta saatavat hake tai vilja tuovat itsessään oman säästönsä lämmitykseen.

Useita ympäristöystävällisiä lämmitysvaihtoehtoja kuten pelletti, vilja ja hake

Valitse käytettävä polttoaine useasta eri biopolttoaineesta ja käytä juuri sinulle parhaiten sopivaa vaihtoehtoa. Useimmiten pelletin avulla saavutetaan eniten kW mutta hake ja vilja seuraavat heti perässä. Hyötysuhde on pääosin noin 90%. Vertaile eri lämpökontteja keskenään tai ota yhteyttä niin me autamme mielellämme oikean lämpökontin valinnassa! Kysy myös mahdollisista lisävarusteista kuten tekstiviestin lähettävästä hälytyksestä käyntihäiriön sattuessa, eri kokoisista tuhkasäiliöistä kontin yhteyteen, kattilan tuubien automaattisesta paineilmanuohouksesta kompressorilla sekä muita vaihtoehtoja riippuen haluamastasi lämpökonttimallista ja tarpeistasi.

Asennus ja käyttö

Liitä vain lämpökanaalit, sähkönsyöttö sekä kylmävesiputki, jonka jälkeen lämpökontti on käyttövalmis. Lämpökontista riippuen polttoainesiilo avataan joko hydraulisella käsipumpulla, käsivinssillä tai sähkökäyttöisellä hydraulisella pumpulla. Jokaisessa tapauksessa olemme varmistaneet, että kyseinen avausmekanismi on helppo sekä luotettava tapa avata polttoainesiilon kansi. Mikäli sinulle on heränyt kysyttävää sopiiko jokin lämpökonteistamme sinun kohteeseesi niin ota yhteyttä ja selvitetään mikä vaihtoehto täyttää parhaiten juuri sinun tarpeesi.