Hallilämmittimet

Hallilämmitin tai rakennuslämmitin on kätevä ratkaisu suuren tilan lämmitykseen. Kardonarilta saat ekologiset ja energiatehokkaat pellettikäyttöiset hallilämmittimet lämmittämään suuretkin tilasi. Pelletti on ympäristöystävällinen lämmitysmuoto, jonka avulla voidaan saavuttaa huomattavia säästöjä verrattaessa fossiilisten polttoaineiden kuten öljyn käyttöön. Säästä siis hallisi lämmityksessä ja perehdy valikoimaamme. Hallilämmittimemme asennetaan pääsääntöisesti paikalleen. Kysy tarvittaessa lisätietoja itse asennuksesta.

Valikoimastamme löydät hallilämmittimet useasta eri teholuokasta. Hallilämmittimiemme tehot alkavat noin 10kW ja päätyvät aina tehokkaaseen noin 350kW lämmittimeen. Etsitpä siis hallilämmitintä 10kW, 20kW, 50kW, 100kW tai tätä suuremmalla teholla, niin tutustu valikoimaamme.

Vastaamme myös mielellämme mahdollisiin kysymyksiin.

Ekologinen hallilämmitin tuo säästöjä pitkällä aikavälillä

Hallilämmittimen käyttö pellettien avulla on ekologinen vaihtoehto öljylle ja muille fossiilisille polttoaineille. Pelletin hinta on jo pitkään pysynyt muuttumattomana ja pelletin käytöstä saavutettavat kustannussäästöt moninkertaistuvat sen mukaan kuinka paljon hallilämmitintä käytetään. Lisäksi puhtaan ja kuivan pelletin poltto tuottaa vain murto-osan pienhiukkasia verrattaessa esimerkiksi klapien, olkien tai oljen polttoon.

Lämmitä siis sinäkin hallisi ympäristöystävällisesti ja edullisesti pellettien avulla!

 

Näytetään kaikki 5 tulosta

Kuinka pellettikäyttöinen hallilämmitin toimii

Käytännössä pellettikäyttöinen hallilämmitin toimii vastaavalla periaatteella kuin muutkin hallilämmittimet. Nyt vain käytössä on muiden polttoaineiden sijaan pelletti. Lataa hallilämmitin pelleteillä ja nauti lämmöstä.

Saat meiltä hankittua myös pelletit lämmitystä varten!

Jos etsit puulla toimivaa hallilämmitintä, tutustu pellettikäyttöisiin vaihtoehtoihimme 

Pelletti tehdään puuteollisuuden jätteistä, mitä syntyy uusiutuvien rakennusmateriaalien tai muiden puutuotteiden valmistuksessa. Yhtään puuta ei näin hakata pelkästään polttotarkoitukseen. Tämä tekee pelletistä ilmaston ja maapallon kannalta mahdollisesti kaikkein kestävimmän biopolttoaineen. Puhtaan ja kuivan pelletin polttaminen myös tuottaa vain murto-osan pienhiukkasista mitä syntyy klapin, hakkeen tai oljen poltossa. Näin mikäli olet pohtinut puulla toimivaa hallilämmitintä, niin suosittelemme lämpimästi tutustumaan pelleteillä toimiviin hallilämmittimiimme. 

Laadukkaat ja ekologiset lämmitysratkaisut löydät Kardonarilta

Kardonar on tarjonnut ekologisia lämmitysvaihtoehtoja jo vuodesta 2005 alkaen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on aina valmis auttamaan kaikissa mahdollisissa kysymyksissä liittyen uusiutuvan energian käyttöön lämmityksessä. 

Ota yhteyttä