Kardonar Bioenergy Solutions Oy

Haluatko laskea lämmityskustannuksiasi? Haluatko käyttää kotimaisia ja hiilidioksidi-neutraaleja polttoaineita, tai ehkä polttaa omaa puuta, haketta tai olkea kalliin öljyn sijaan? Haluatko varastoida auringon omaa energiaa? Vai haluatko kenties mutkattoman järjestelmän kodikkaalla pellettitakalla, joka hoitaa itse itsestään jopa neljä vuorokautta? Siinä tapauksessa olet löytänyt oikeaan!

Asuit sitten vanhassa tai uudessa talossa, oli sinulla moderni tai perinteisempi sisustus, tai olit sitte ympäristötietoinen tai vain laiska, löydämme sinulle ja talollesi sopivimman ratkaisun.

Monilla nykyajan ihmisillä on niin kiire että he eivät ehdi hoitaa lämpökattilaa, ja monet ovat tottuneet huolettomaan öljy- tai sähkölämmitykseen. Mutta nyt kun nämä lämmitysmuodot koko ajan kallistuvat monet suuntaavat katseensa bioenergiaan. Monet pelkäävät että bioenergialämmitys tuo paljon lisää töitä, mutta näin ei välttämättä ole Kardonarin tuotteiden kanssa. Tuotevalikoimaan otetaan siksi vain korkealaatuisia ja helppokäyttöisiä tuotteita.

Kardonar perustettiin kesällä 2005 Bromarvissa Tammisaaressa edistämään bioenergian käyttöä lämmityksessä Suomessa. Marraskuussa 2007 Kardonar muutti Tammisaaren Österby:hyn parempiin esittely- ja toimistotiloihin.
Vuodenvaihteessa 2007-2008 Kardonar osti osake-enemmistön Multiheat Oy:sta joka tuo Ruotsista Janfire-pellettipolttimia ja Sonnys Multistokeria.

Tähtäimessä on jälleenmyyjäverkostoa ympäri Suomea ja että vähitellen kehittää Kardonaria kohti täydellistä ”energiataloa” uusiutuvalle energialle. Tarjoamme myös kokonaisia lämpökontteja Biotech- ja Faust-kattiloilla.

Hoidamme koko prosessin myynnistä suunnitteluun ja asennukseen ja jopa huoltoon.