Kardonar Bioenergy Solutions Oy

Tervetuloa liikkeeseemme Tammisaareen, Österbyntie 4. Meillä on ehdottomasti kaupungin kaunein maisema. Meillä on esittelyssä pellettitakkoja, puuhelloja, pellettipolttimia, pellettigrillejä, valurauta pattereita ja muita tuotteita. Voimme yhdessä tutustua tuotteisiin ja keskustella teille sopivista lämmitysratkaisuista. Hoidamme koko prosessin suunnittelusta myyntiin ja asennukseen ja jopa huoltoon. Olemme paikalla arkisin 8-16 ja sopimuksen mukaan.

Kardonar perustettiin kesällä 2005 Bromarvissa Tammisaaressa edistämään bioenergian käyttöä lämmityksessä Suomessa. Marraskuussa 2007 Kardonar muutti Tammisaaren Österby:hyn parempiin esittely- ja toimistotiloihin.
Vuodenvaihteessa 2007-2008 Kardonar osti osake-enemmistön Multiheat Oy:sta joka tuo Ruotsista Janfire-pellettipolttimia. 

Haluatko laskea lämmityskustannuksiasi? Haluatko käyttää kotimaisia ja hiilidioksidi-neutraaleja polttoaineita, tai ehkä polttaa omaa puuta, haketta tai olkea kalliin öljyn sijaan? Haluatko varastoida auringon omaa energiaa? Vai haluatko kenties mutkattoman järjestelmän kodikkaalla pellettitakalla, joka hoitaa itse itsestään jopa neljä vuorokautta? Siinä tapauksessa olet löytänyt oikeaan!

Tähtäimessä on jälleenmyyjäverkostoa ympäri Suomea ja että vähitellen kehittää Kardonaria kohti täydellistä ”energiataloa” uusiutuvalle energialle.

Asuit sitten vanhassa tai uudessa talossa, oli sinulla moderni tai perinteisempi sisustus, tai olet sitten ympäristötietoinen tai vain laiska, löydämme sinulle ja talollesi sopivimman ratkaisun.

Monilla nykyajan ihmisillä on niin kiire että he eivät ehdi hoitaa lämpökattilaa, ja monet ovat tottuneet huolettomaan öljy- tai sähkölämmitykseen. Mutta nyt kun nämä lämmitysmuodot koko ajan kallistuvat monet suuntaavat katseensa bioenergiaan. Monet pelkäävät että bioenergialämmitys tuo paljon lisää töitä, mutta näin ei välttämättä ole Kardonarin tuotteiden kanssa. Tuotevalikoimaan otetaan siksi vain korkealaatuisia ja helppokäyttöisiä tuotteita.