Hakekattilat

Hakekattilat, joita myös hakepannuiksi kutsutaan, sopivat erinomaisesti varsinkin kiinteistöjen ja jopa kokonaisten maatilojen lämmitykseen. Ne ovat myös erittäin käyttäjäystävällisiä. Kattilan polttoaineena käytetään haketta, joka on puun rangoista, oksista ja juurakoista valmistettava uusiutuva energianlähde. Lisäksi hake on erittäin edullinen polttoaine. Ekologisuuden lisäksi hakekattiloiden etuihin lukeutuu se, että ne toimivat täysin automaattisesti – syöttöruuvien avulla haketta syötetään automaattisesti, jonka seurauksena kattilassa oleva lämmitysvesi lämpiää ja toiveiden mukainen lämpötila pystytään saavuttamaan ilman turhia säätöjä.

Hakekattila omakotitalon lämmityksessä

Kattilat soveltuvat erittäin hyvin myös omakotitalon lämmitysmuodoksi, varsinkin jos kyseessä on isompi maatila mutta meiltä löytyy myös malleja jotka soveltuvat mainiosti pienempiin omakotitaloihin. Hakekattila kun on kuitenkin tehoiltaan erittäin paljon suurempi kuin esimerkiksi perinteinen pellettikattila, joka sopii pienen kokonsa ansiosta usein paremmin pienien omakotitalojen lämmitykseen.

Hakekattilan hinta ja paras hakekattila

Hakekattiloita myydään useissa eri hintaluokissa ja parhauden määritelmä on häilyvä. Paras kattila lämmittää riittävästi ja on juuri oikea sinun käyttötarkoitukseesi. Jos sinua kiinnostaa kuulla niiden ominaisuuksista lisää, haluat vain tiedustella tarkemmin hintatietoja tai haluat tietää mikä sopii parhaiten käyttötarkoitukseesi, ota meihin yhteyttä

Asennus ja käyttöönotto

Hoidamme koko lämmityksen käyttöönoton aina suunnittelusta, asennukseen ja tarvittaessa myös huollot. Kysy tarvittaessa lisää ja halutessasi tule käymään myymälässämme Tammisaaressa!

Näytetään kaikki 5 tulosta