Hakekattilat

Hakekattilat sopivat erinomaisesti varsinkin erilaisten kiinteistöjen ja jopa kokonaisten maatilojen lämmitykseen. Ne ovat myös erittäin käyttäjäystävällisiä ja helppokäyttöisiä. Kattilan polttoaineena käytetään haketta, joka on puun rangoista, oksista ja juurakoista valmistettava uusiutuva energianlähde. Lisäksi hake on erittäin edullinen polttoaine.

Ekologisuuden lisäksi hakekattiloiden etuihin lukeutuu se, että se toimii täysin automaattisesti – syöttöruuvien avulla haketta syötetään automaattisesti, jonka seurauksena kattilassa oleva lämmitysvesi lämpiää ja toiveiden mukainen lämpötila pystytään saavuttamaan ilman turhia säätöjä.

Omakotitalon lämmitys

Hakekattilat sopivat myös omakotitalon lämmitysmuodoksi, varsinkin jos kyseessä on isompi maatila. Hakekattila kun on kuitenkin tehoiltaan erittäin paljon suurempi kuin esimerkiksi perinteinen pellettikattila, joka sopii pienen kokonsa ansiosta usein pienempien omakotitalojen lämmitykseen paremmin.

Hakekattilan hinta

Hakekattiloita myydään eri hintaluokissa, joten jos sinua kiinnostaa kuulla niiden ominaisuuksista lisää tai haluat tiedustella tarkempia hintatietoja, ota yhteyttä niin jutellaan niistä lisää!

Näytetään kaikki 5 tulosta