Hakekattilat

Hakekattilat sopivat erinomaisesti varsinkin kiinteistöjen ja jopa kokonaisten maatilojen lämmitykseen. Ne ovat myös erittäin käyttäjäystävällisiä. Kattilan polttoaineena käytetään haketta, joka on puun rangoista, oksista ja juurakoista valmistettava uusiutuva energianlähde. Lisäksi hake on erittäin edullinen polttoaine. Ekologisuuden lisäksi hakekattiloiden etuihin lukeutuu se, että ne toimivat täysin automaattisesti – syöttöruuvien avulla haketta syötetään automaattisesti, jonka seurauksena kattilassa oleva lämmitysvesi lämpiää ja toiveiden mukainen lämpötila pystytään saavuttamaan ilman turhia säätöjä.

Omakotitalon lämmitys

Kattilat soveltuvat erittäin hyvin myös omakotitalon lämmitysmuodoksi, varsinkin jos kyseessä on isompi maatila mutta meiltä löytyy myös malleja jotka soveltuvat mainiosti pienempiin omakotitaloihin. Hakekattila kun on kuitenkin tehoiltaan erittäin paljon suurempi kuin esimerkiksi perinteinen pellettikattila, joka sopii pienen kokonsa ansiosta usein paremmin pienien omakotitalojen lämmitykseen.

Hakekattilan hinta

Hakekattiloita myydään useissa eri hintaluokissa, joten jos sinua kiinnostaa kuulla niiden ominaisuuksista lisää tai haluat vain tiedustella tarkemmin hintatietoja, ota meihin yhteyttä!

Näytetään kaikki 5 tulosta