Hakekattilat | Pellettikattilat | Puukattilat ja kaksoiskattilat |

TWINHEAT Combi M

Pyydä tarjous!


Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

TWINHEAT – Combi M – Monipolttoainekattila

Lämmitä esim. asuintaloja, maatilarakennuksia ja pienmpiä teollisuushalleja.

Vaativaan ja ammattikäyttöön tarkoitetullla Combi M-kattilajärjestelmällä poltat automaattisesti esim. haketta, pellettiä, viljaa ja manuaalisesti polttopuita. Käyttäjäystävällinen O2-ohjaus kaikilla tarvittavilla toiminnoilla sekä valmiit ohjelmat puupellettien, hakkeen ja viljan polttoon. Mahdollisuus omaan ohjelmaan.

Laitteistot on testannut ja hyväksynyt ”Dansk Teknologisk Institut” DS/EN303-5 standardin mukaan, polttoaineille: puupelletti, vilja ja hake. TWINHEAT Combi-laitteisto korkealaatuinen ja hyvin viimeistelty tuote. Kaikki pellit on jauhelakattu ja kestävät sen takia kulumista hyvin. Palotila on tehty 6 mm:n erikoiskattilateräksestä. Vahvan stokeriruuvin halkaisija on 120 mm. Kattilan teho säätyy portaattomasti tehontapeen mukaan 25% ja 100% välillä. Kun tehontarve on alle 25% kattilan huipputehosta, poltin menee ylläpitotulelle.

TWINHEAT Combi M toimitetaan toimitetaan integroidulla polttoainesäiliöllä, jonka koko voi olla 300, 500, 700 tai 1400 litraa. Polttoainesäiliö on varustettu tehokkaalla sekoittajalla joka estää huonosti valuvien polttoaineiden kuten hakkeen ja purun holvaantumisen. Polttoainesäiliöitä voidaan toimittaa täyttöautomatiikalla jolloin järjestelmään voi liittää isompi siilo. Combi M on järjestelmä sille joka haluaa täysautomaattisen täytön mutta haluaa säilyttää mahdollisuuden täyttää polttoainesäiliötä käsin. Poltin ja polttoainesäiliö voidaan sijoittaa kattilan vasempaan kylkeen, oikeaan kylkeen tai takaosaan. Puuta voi polttaa kun stokeri on käytössä tai kun se on poissa käytöstä.

 

 

Katso myös:
Pellettisiilot
Savupiiput
Varaajat

Tarjouspyyntö