Hakekattilat | Pellettikattilat | Puukattilat ja kaksoiskattilat |

TWINHEAT Combi MCS

Pyydä tarjous!


Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

TWINHEAT – Combi MCS – Monipolttoaine

Lämmitä esim. asuintaloja, maatilarakennuksia ja pienmpiä teollisuushalleja.

MCS-laitteisto yhdistetään ulkoiseen siiloon siirtoruuvin avulla. Kattila ja poltin ovat samanlaiset kuin Combi M -laitteistoissa, mutta polttoainesäiliö on korvattu stokeriyksiköllä (automaattinen syöttölaite) johon on liitetty sulkusyötin. Ulkoinen syöttöruuvi tuo polttoaineen sulkusyöttimelle. Combi MCS on tyyppihyväksyttyjen polttoaineiden lisäksi tehty ja tarkoitettu polttamaan myös kevyitä biopolttoaineita kuten esim. purua ja haketta. Laitteisto yhdistetään esim. TWINHEATin täysautomaattiseen siilojärjestelmään. Katso vaihtoehdot täällä alla.

Tasalaatuisia polttoaineita, kuten pellettiä ja viljaa, polttaessa käytetään usein rehusiiloa tai pellettisiiloa. Siilo pystytetään sisä- tai ulkotilaan. Polttoaine siirretään kattilalle suoralla tai joustavalla ruuvilla.

Holvaantumisominaisuuksia omaavia polttoaineita polttaessa, kuten esim. haketta ja purua, voidaan käyttää jousipurkainta tai hydraulista tankopurkainpohjaa. Näillä saadaan isompia siiloja.

Polttoaineet: pelletti, vilja, hake, kutteripuru, sahanpuru, polttopuu y.m.
Käyttäjäystävällinen O2-ohjaus lambda-anturin avulla.

Kattilamallit: M20, M40 ja M80
Tekniset tiedot kattiloille samat kuin Combi M:lle. Katso tekniset tiedot.

 

 

SIIRTOJÄRJESTELMÄ

Jousipurkain

twinheat ritad bild

 

QUATRO SIILO 1 & 2 ulkotila-asennuksiin

quatro siilo kuva

TWINHEAT Quatro-siiloa käytetään kun poltetaan holvaantuvia polttoaineita kuten esim. haketta, sahanpurua ja kutterinpurua, sekä muita huonosti ”valuvia” polttoaineita. Siiloa voi hyvin käyttää myös pellettiisiilona.

Siiloa valmistetaan kahdessa vakiokoossa. Siilon perusta koostuu vahvasta pohjasta ja neljästä jalasta. Pohjan keskelle on sijoitettu iso roottori vahvoilla teräsjousilla. Roottori, jota liikuttaa hitaalla vaihteistolla varustettu moottori, pakottaa polttoaineen menemään pohjan alla olevaan siirtoruuviin, joka vuorostaan syöttää polttoaineen eteenpäin sulkusyöttimelle tai välivarastoon. Siirtoruuvin halkaisija on 150 mm ja sitä pyörittää erillinen ruuvimoottori ja vaihteisto. Siilon sivut ja katto on tehty galvanoidusta pellistä ja koostuu moduuleista, jokainen moduuli on 0,5 m korkea. Siilon kapasiteetti lisääntyy lisäämällä moduuleja jotka kasvattavat siilon korkeutta. Siilon yläosa, josta polttoaine kipataan siiloon, on varustettu vesitiiviillä kannella jota on helppo avata veivin avulla.

Siellä missä olosuhteet sallivat, Quatro siilo asennetaan ulkotilaan, pääpolttoainevaraston viereen. Siilon mitat

Tarjouspyyntö