Vesikiertohellat |

C-30

3290,00 

37900 SEK

 Hae rahoitusta tästä!

Vesikiertoinen puuhella on viehättävä ja käytännöllinen ratkaisu, joka tarjoaa mahdollisuuden ruoanlaittoon ja tilan lämmittämiseen samassa paketissa. Sen ainutlaatuinen muotoilu ja puun käyttö polttoaineena tekevät siitä suositun valinnan niille, jotka arvostavat perinteistä ja kestävää lämmittämistä ja ruoanlaittoa.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,
Teho (kW) 35
Paino (kg) 180
Leveys (mm) 600
Syvyys (mm) 780
Korkeus (mm) 850

Teho veteen (kW) 23
Hyötysuhde >74%
Savuputkiliitin 130mm
Keittolevyn mitat (cm) LxS 48×59
Takuu 2 vuotta
Vakioväri = Ruostumaton
Energialuokka A+

Suojaetäisyydet
Taakse 20cm
Sivulle 20cm
Eteen 80cm

Vesikiertoinen puuhella ilman uunia

  • Keraaminen keittolevy 620€
  • Värilisä 190€
  • Hormiliitos päältä 90€

Vesikiertoinen puuhella on perinteinen ja ainutlaatuinen tapa keittää ja lämmittää huonetilaa samanaikaisesti. Tässä on joitakin ominaisuuksia, joita voit odottaa vekiertoiselta puuhellalta:

  1. Puulämmitteinen: Vesikiertoiset puuhellat toimivat puulla, mikä antaa niille maalaistyylisen ja perinteisen tunnelman. Puu on uusiutuva energianlähde ja ympäristöystävällinen, kun sitä käytetään huolellisesti.
  2. Keittolevy: Hellan päällä on yleensä yksi tai useampi keittolevy, joissa voit keittää, paistaa ja lämmittää ruokaa. Nämä keittolevyt ovat ihanteellisia lisäruokien ja kastikkeiden valmistukseen.
  3. Lasiset etuluukut: Useimmissa moderneissa vesikiertoisissa puuhelloissa on lasiset etuluukut, tässä mallissa palopesässä.
  4. Vesikiertoinen järjestelmä: Vesikiertoisen hellan ainutlaatuisin piirre on sen vesikiertoinen järjestelmä. Se ympäröi tulisijaa ja toimii lämmönvaihtimena. Tulisijan lämmittämä vesi voidaan käyttää tilan lämmittämiseen tai muihin tarkoituksiin, kuten lämpimän käyttöveden tuottamiseen.

 

Tarjouspyyntö