Vesikiertohellat |

C-35 Premium

4790,00 

55300 SEK

 Hae rahoitusta tästä!

Vesikiertoinen puuhella on viehättävä ja käytännöllinen ratkaisu, joka tarjoaa mahdollisuuden ruoanlaittoon ja tilan lämmittämiseen samassa paketissa. Sen ainutlaatuinen muotoilu ja puun käyttö polttoaineena tekevät siitä suositun valinnan niille, jotka arvostavat perinteistä ja kestävää lämmittämistä ja ruoanlaittoa. Tässä premium mallissa uunin ja palopesän ympäröivä etupaneeli on lasia.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,
Teho (kW) 35
Paino (kg) 295
Leveys (mm) 1000
Syvyys (mm) 780
Korkeus (mm) 850

Teho veteen (kW) 21
Hyötysuhde >80%
Savuputkiliitin 150mm
Keittolevyn mitat (cm) LxS 86×57
Uunin mitat (cm) LxSxK 40x60x36
Takuu 2 vuotta
Energialuokka A+

Suojaetäisyydet
Taakse 20cm
Sivulle 20cm
Eteen 80cm

  • Hormiliitos päältä 79€

Vesikiertoinen puuhella on perinteinen ja ainutlaatuinen tapa keittää ja lämmittää huonetilaa samanaikaisesti. Tässä on joitakin ominaisuuksia, joita voit odottaa vekiertoiselta puuhellalta:

  1. Puulämmitteinen: Vesikiertoiset puuhellat toimivat puulla, mikä antaa niille maalaistyylisen ja perinteisen tunnelman. Puu on uusiutuva energianlähde ja ympäristöystävällinen, kun sitä käytetään huolellisesti.
  2. Iso uuni: Tässä vesikiertoisissa puuhellassa on tilava uuni, jossa voit paistaa, paahtaa ja valmistaa erilaisia ruokia. Suuri uuni sopii mainiosti myös suurempien aterioiden valmistukseen.
  3. Keittolevy: Hellan päällä on yleensä yksi tai useampi keittolevy, joissa voit keittää, paistaa ja lämmittää ruokaa. Nämä keittolevyt ovat ihanteellisia lisäruokien ja kastikkeiden valmistukseen.
  4. Lasiset etuluukut: Useimmissa moderneissa vesikiertoisissa puuhelloissa on lasiset etuluukut, tässä mallissa myös palopesässä. Tämä mahdollistaa ruoanlaiton valvonnan ilman, että uuninluukkua täytyy avata ja päästää lämpöä ulos.
  5. Vesikiertoinen järjestelmä: Vesikiertoisen hellan ainutlaatuisin piirre on sen vesikiertoinen järjestelmä. Se ympäröi tulisijaa ja toimii lämmönvaihtimena. Tulisijan lämmittämä vesi voidaan käyttää tilan lämmittämiseen tai muihin tarkoituksiin, kuten lämpimän käyttöveden tuottamiseen.

 

Tarjouspyyntö