Hybridimallit

Hybriditakka, eli takka jossa voit kätevästi polttaa sekä puuta että pellettiä = helppo hybridilämmitys joka tarjoaa vaihtoehtoja! Hybriditakat yhdistävät pelletin ja puun parhaat puolet tarjoten monipuolisen ja käyttäjäystävällisen vaihtoehdon lämmitykseen. Näissä takoissa voit hyödyntää sekä puun perinteistä tunnelmaa, että pelletin kätevyyttä sekä hieman laiskotella jos siltä tuntuu.

Miten hybriditakka toimii?

Jos hybriditakkaan lisätään puita, polttaa tämä niitä. Puiden loputtua takka alkaa jälleen polttamaan pellettiä. Eli käytännössä hybritakka toimii seuraavasti:

  1. Hybriditakka polttaa puita mikäli näitä lisätään takkaan eli sitä voidaan käyttää myös perinteisenä puutakkana jossa puiden sytytys hoituu helposti ja automaattisesti pellettien avulla.
  2. Muulloin takka polttaa pellettiä niin kauan kuin niitä riittää takan varastossa tai saavutetaan haluttu lämpötila tai takka sammutetaan.
  3. Pellettien avulla takan saa päälle vaikka kännykän kautta (mallista riippuen) tai automaattisesti erikseen takkaan säädettyinä aikoina
  4. Takat mittaavat ilman tai varaajan lämpötilaa ja voivat mennä päälle sekä pois automaattisesti tietyissä raja-arvoissa

Kysy meiltä myös mahdollisuudesta asennukseen!

Näytetään kaikki 8 tulosta

Miksi valita hybriditakka?

Hybriditakan etuna on, että voit valita polttoaineen tarpeesi mukaan. Jos haluat nauttia tunnelmallisesta tulen loimusta ja perinteisestä puun polttamisesta, voit käyttää puuta. Puu on uusiutuva luonnonvara, joka luo miellyttävää lämpöä ja luo kotoisan ilmapiirin kotiisi. Jos taas haluat vaivattomuutta ja tarkkaa lämmönsäätöä, voit hyödyntää pellettiä. Pelletit ovat puristettuja puujätteitä, joissa on korkea lämpöarvo. Ne palavat tehokkaasti ja tasaisesti, tarjoten lämpöä talosi ympäri ilman jatkuvaa sytyttämistä ja lisäämistä. Tämä joustavuus mahdollistaa takan käytön eri tilanteissa ja tarpeissa.

Tarjoamme erilaisia hybriditakkamalleja eri kokoisina, ilmakiertoisina ja vesikiertoisina jotta voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Tutustu valikoimaamme ja löydä täydellinen hybriditakka kotiisi.

Ostamalla hybriditakan meiltä saat laadukkaan ja kestävän tuotteen, joka tarjoaa tehokasta lämmitystä ja samalla luo viihtyisän ilmapiirin kotiisi. Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää, joten tarjoamme myös asiantuntevaa palvelua ja tukea takan valintaan liittyvissä kysymyksissä.