Hybridimallit | Vesikiertoiset | Vesikiertotakat |

HYBRIDITAKKA DUAL

7390,00 

96500 SEK

 Hae rahoitusta tästä!

Vesikiertoinen hybriditakka pelletillä ja puulla lämmitettävä, jossa on korkea hyötysuhde ja italialainen suunnittelu, on tyylikäs ja tehokas lämmitysratkaisu. Tämä hybriditakka on suunniteltu huolellisesti yksityiskohtia myöten ja sillä on moderni estetiikka, joka on tyypillistä italialaiselle suunnittelulle. Takka on varustettu yläliitettävällä hormiliitoksella, mikä helpottaa asennusta ja tarjoaa enemmän joustavuutta sijoittamisessa. Korkea hyötysuhde tarkoittaa, että se käyttää polttoainetta erittäin tehokkaasti, mikä säästää aikaa ja rahaa. Tämä hybridtakka tarjoaa joustavuutta valita polttoaineeksi joko puuta tai pellettejä riippuen mieltymyksistäsi ja tarpeistasi. Voit käyttää molempia polttoainevaihtoehtoja myös samanaikaisesti. Dual-hybriditakka on luotettava ja tehokas lämmitysratkaisu, joka auttaa pitämään kodin lämpimänä ja mukavana. Sen elegantti italialainen suunnittelu tekee siitä myös houkuttelevan sisustuselementin kotiisi.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,
Teho (kW) 27,4
Paino (kg) 330
Leveys (mm) 870
Syvyys (mm) 630
Korkeus (mm) 1110

Teho (pelletti) 16,1kW (veteen 11,2kW)
Teho (puu) 11,3kW (veteen 6,5kW)
Hyötysuhde >(pelletti) 93% (puu) 91,9%
Savuputkiliitin 180mm (oikea,ylös)
Takuu 2 vuotta
Energialuokka A++ (pelletti)
Energialuokka A+ (puu)

Suojaetäisyydet
Taakse 20cm
Sivulle 40cm
Eteen 100cm

 

Vesikiertoinen hybriditakka on lämmönlähde, joka yhdistää sekä puu- että pellettipolton edut. Sen pääasiallinen tehtävä on tuottaa lämpöä polttamalla puuta tai pellettiä ja siirtää tämä lämpö vesikiertoiseen järjestelmään. Tässä on lyhyt kuvaus sen toiminnasta:

  1. Hybridikäyttö: Hybridilämmitin voi käyttää sekä puuta että pellettejä polttoaineena.
  2. Lämmön siirto veteen: Takka on varustettu vesivaipalla. Kun polttoaine palaa, vesivaipan vesi lämpenee lämmönajon kautta.
  3. Lämpimän veden jakelu: Lämmitetty vesi kiertää vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän läpi, joka koostuu yleensä lattialämmityksestä tai pattereista, jotka on sijoitettu ympäri taloa.
  4. Lämmön jakautuminen talossa: Vesi kuljettaa lämmön takasta talosi eri osiin vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän kautta. Tämä mahdollistaa takan käytön useiden huoneiden lämmittämiseen samanaikaisesti.
  5. Lämmön säätö: Hybriditakan voi usein säätää termostaatteilla ja puhaltimilla lämpötilan ja jakelun säätämiseksi kotisi sisällä. Tämä antaa sinulle hallinnan sisälämpötilasta.
  6. Tehokkuus ja taloudellisuus: Vesikiertoinen hybriditakka on yleensä erittäin tehokas, mikä tarkoittaa, että se hyödyntää polttoainetta hyvin ja minimoi lämpöhäviöt. Tämä voi johtaa energiansäästöihin ja alempiin lämmityskustannuksiin.

Yhteenvetona voidaan todeta, että vesikiertoinen hybriditakka on käytännöllinen ja tehokas lämmitysratkaisu, joka yhdistää perinteisen puun polton tai pelletin polton moderniin vesikiertoiseen lämmitykseen luoden mukavan ja energiatehokkaan lämmityksen kotiisi.

Tarjouspyyntö