Puuhellat

Puuhellat, joita voidaan kutsua myös nimellä puuliesi, ovat hellojen aatelia. Ne ovat paitsi turvallisia ja tehokkaita asunnon lämmittämisessä, mutta myös ruoan valmistuksessa. Valikoimamme puuhellat ja puuliedet sopivat niin pieniin kuin suuriin tiloihin ja toimivat erinomaisesti lisä- ja varalämmönlähteenä omakotitalossa ja vapaa-ajan asunnossa. Ne toimivat myös tunnelmaa tuovina sisustuselementteinä, jotka säilövät pitkään lämpöä ja vievät vain vähän tilaa.

Puuhella lämmitykseen ja ruoanlaittoon

Kaikissa puuhelloissa on keittolevy sekä uuni, joten talotekniikan niin salliessa voit asentaa puuhellan uunilla suoraan olemassaolevaan hormiin perinteisen sähköhellan sijaan. Varaava puuhella lämmittää kotia ja puuhella leivinuunilla mahdollistaa kokkaamisen myös sähkökatkon aikana. Puhumattakaan tietenkään siitä, miten hyvää puilla lämmitetyssä leivinuunissa valmistettu ruoka on!

Monikäyttöiset ja ekologiset puuhellat

Valitse puuliesi eli puuhella kotiisi sopivassa koossa ja mieluisassa värissä. Osa puuhelloista voidaan asentaa suoraan keittiökappien väliin näiden turvaetäisyyden ollessa 0mm. Kardonarilta tilatessasi saat puuhellan valmiiksi asennettuna, joten pääset nauttimaan uudesta ekologisesta puuliedestä vaivattomasti ja rauhallisin mielin!

Näytetään tulokset 1–9 / 23

Miksi hankkia puuliesi?

Tässä mm. kuusi syytä miksi hankkia puuliesi tai puuhella.

  1. Energiaitsenäisyys: Puuhella käyttää polttopuuta tai muita uusiutuvia polttoaineita, mikä tarjoaa energiariippumattomuutta
  2. Säteilylämpö: Puuhella tuottaa miellyttävää säteilylämpöä, joka voi tuntua mukavalta erityisesti kylminä päivinä. Säteilylämpö ei myöskään kuivata ilmaa samalla tavalla kuin jotkut keskuslämmitysjärjestelmät.
  3. Ruuanlaitto ja leivonta: Puuhellalla voi valmistaa ruokaa ja leipoa, ja monille ruoanlaitto puuhellalla on eräänlainen nostalgian ja perinteen muoto. Ruokaan saadaan erityinen maku ja tuoksu, joka voi olla houkuttelevaa.
  4. Esteettisyys: Puuhellan avulla voidaan lisätä kodikkuutta ja perinteistä tunnelmaa tilaan. Ne ovatkin kauniita ja tunnelmallisia huoneen keskipisteenä.
  5. Varalämmönlähde: Puuhella voi toimia varalämmönlähteenä sähkökatkojen aikana tai tilanteissa, joissa muu lämmitysjärjestelmä ei ole käytettävissä.
  6. Ympäristöystävällisyys: Puun polttaminen on hiilidioksidineutraalia toiminta, kunhan uudet puut istutetaan korvaamaan poltetut.

Tutustu myös:

Katso myös tunnelmalliset puutakat sekä pellettitakat.

Mikäli käytössänne on vesikiertoinen lämmönjakojärjestelmä, suosittelemme tutustumaan vesikiertotakkoihimme sekä vesikiertoisiin puuhelloihimme.

Katso myös