Pellettisiilot |

A.B.S. Flexilo® ECO

Pyydä tarjous!


Flexilo® ECO tulee puisella rungolla. Se on edullisempi kuin Flexilo® STANDARD, mutta sitä ei toimiteta saman kokoisina kuin Flexilo® STANDARD:ia. Jotta korkeat kestävyysvaatimukset täyttyisivät ovat A.B.S. -suunnittelijat valinneet rungon materiaaliksi kuusta, jossa on alhainen kosteuspitoisuus ja joka on läpäissyt laatutarkastuksen. Kaikki liitinosat ja tuet on valmistettu korkealaatuisesta sinkitystä teräksestä. Siilon kokoaminen käy erittäin nopeasti liitinosien älykkään suunnittelun ansiosta. Siilo voidaan liittää ruuvikuljettimeen, spiraaliin tai imusiirtojärjestelmään.

Osasto:

Malli HP16G saatavana seuraavilla mitoilla
Suositeltu huonekorkeus (m) 2,0-2,1
Pituus (mm) 1900 / 2200 / 2500
Leveys (mm) 1900 / 2200 / 2500
Rungon korkeus (mm) 1800
Varastokapasiteetti (t) 1,9-4,0

Malli HP18G saatavana seuraavilla mitoilla
Suositeltu huonekorkeus (m) 2,2-2,3
Pituus (mm) 1900 / 2200 / 2500
Leveys (mm) 1900 / 2200 / 2500
Rungon korkeus (mm) 2000
Varastokapasiteetti (t) 2,3-4,8

Malli HP20G saatavana seuraavilla mitoilla
Suositeltu huonekorkeus (m) 2,4-2,5
Pituus (mm) 1900 / 2200 / 2500
Leveys (mm) 1900 / 2200 / 2500
Rungon korkeus (mm) 2200
Varastokapasiteetti (t) 2,7-5,5

 

ABSlogo

ABSlogo

PUUPELLETILLE ASIANMUKAINEN VARASTOINTI

Tarjoamme teknisistä tekstiileistä valmistettuja joustavia ja ihanteellisia siiloratkaisuja puupelletin varastointiin. Siilosäkki on valmistettu erittäin vahvasta HighTech-kankaasta, joka on suunniteltu pelletin varastointiin: se on pölytiivis ja antistaattinen. Joustavat seinät ja siiloon yhdistetty suojamatto takaavat pellettisiilon hellävaraisen täytön. Runko on sinkittyä terästä tai puuta. Voimme myös toimittaa siilon suojakoteloineen ulkoasennusta varten. Siilo on helppo ja nopea asentaa.

MINNE A.B.S. -SIILON VOI ASETTAA?

Siilo tarvitsee vankan alustan, joka kestää siilon ja pelletin painon. Lattian on oltava tasainen tai alustaa pitää tasoittaa esimerkiksi laittamalla teräslevyjä siilon jalkojen alle. Ota huomioon lattiaan kohdistuva piste- ja pintakuormitus. Suosittelemme 10-15 cm väliä seinän ja siilon välille ilmanvaihdon varmistamiseksi. Siilon korkeus riippuu huonekorkeudesta. Rungon ja katon väliin tulee jäädä vähintään n. 20-25 cm, koska täyttöputki on rungon yläpuolella. A.B.S. -siilon asennus kosteisiin kellaritiloihin ei normaalisti aiheuta ongelmia, kunhan etäisyys kattoon ja seiniin on riittävän suuri.

Täyttöliittimen tulee olla helposti kuorma-autonkuljettajan ulottuvilla. Voimme toimittaa edullisia täyttöliittimen pidennysputkia tarpeen tullen. Itse siilossa ei ole erillistä ilmanpoistoputkea, koska kangas josta siilo on tehty itsessään läpäisee ilmaa ja toimii samalla pölysuodattimen tavoin. HUOMAATHAN että itse tilaan jossa siilo on tarvitaan poistoilmaputki vapauttamaan paineilma, joka syntyy siilon täytön aikana.

Katso video: Ratkaisut

YKSINKERTAINEN TÄYTTÖ

Puupelletti toimitetaan kuorma-autolla, joka soveltuu kuivan bulkkitavaran toimitukseen. Pelletit puhalletaan joustavaan pellettisiiloon. Täytön aikana sisään puhallettu ilma poistuu joustavan kankaan läpi, joka samalla toimii pölysuodattimena. HUOMAATHAN, että itse siilohuoneeseen tarvitaan vähintään 200 cm2 poistoilmaputki jotta täyttöilma saadaan pois talosta. Pelletti puhalletaan siiloon vaakasuorassa täytön maksimoimiseksi. Joustavat seinät ja yhdistetty suojamatto takaavat hellävaraisen täytön.

HUOLTO

Riippuen pelletin laadusta ja kulutuksesta suosittelemme, että annat A.B.S. siilon tyhjentyä täysin tasaisin väliajoin siilon ja pellettikattilan ihanteellisen toiminnan takaamiseksi.

Tarjouspyyntö