Pellettisiilot |

A.B.S. Flexilo® TASALATTIA

Pyydä tarjous!


Flexilo® TASALATTIA täyttää noin 80-90% varaston tilavuudesta. Tämä siilomalli voidaan sovittaa mihin tahansa huoneeseen. Se yhdistetään imusiirtojärjestelmään joka löytyy esimerkiksi  Effecta Complete III ja Biotech -kattiloista. Siiloon on saatavailla myös Airbag-ilmatyyny, joka täyttyy ilmalla ja työntää pellettiä imusuulakkeisiin. Pellettivarastoinnin tilaihme – täydellinen koko huoneen ratkaisu!

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Malli HP-FB18 saatavana seuraavilla mitoilla
Suositeltu huonekorkeus (m) 2,1-2,4
Pituus (mm) 1900
Leveys (mm) 1900
Rungon korkeus (mm) 1900
Varastokapasiteetti (t) 3,4-4,6

Malli HP-FB21 saatavana seuraavilla mitoilla
Suositeltu huonekorkeus (m) 2,1-2,4
Pituus (mm) 2200
Leveys (mm) 2200
Rungon korkeus (mm) 1900
Varastokapasiteetti (t) 4,7-6,3

Malli HP-FB24 saatavana seuraavilla mitoilla
Suositeltu huonekorkeus (m) 2,1-2,4
Pituus (mm) 2500
Leveys (mm) 2500
Rungon korkeus (mm) 1900
Varastokapasiteetti (t) 6,2-8,3

Malli HP-FB26 saatavana seuraavilla mitoilla
Suositeltu huonekorkeus (m) 2,2-2,5
Pituus (mm) 2700
Leveys (mm) 2700
Rungon korkeus (mm) 2000
Varastokapasiteetti (t) 7,7-10,2

 

ABSlogo

 

 

 

 

 

 

ABSlogoPUUPELLETILLE ASIANMUKAINEN VARASTOINTI

Tarjoamme teknisistä tekstiileistä valmistettuja joustavia ja ihanteellisia siiloratkaisuja puupelletin varastointiin. Siilosäkki on valmistettu erittäin vahvasta HighTech-kankaasta, joka on suunniteltu pelletin varastointiin: se on pölytiivis ja antistaattinen. Joustavat seinät ja siiloon yhdistetty suojamatto takaavat pellettisiilon hellävaraisen täytön. Runko on sinkittyä terästä tai puuta. Voimme myös toimittaa siilon suojakoteloineen ulkoasennusta varten. Siilo on helppo ja nopea asentaa.

MINNE A.B.S. -SIILON VOI ASETTAA?

Siilo tarvitsee vankan alustan, joka kestää siilon ja pelletin painon. Lattian on oltava tasainen tai alustaa pitää tasoittaa esimerkiksi laittamalla teräslevyjä siilon jalkojen alle. Ota huomioon lattiaan kohdistuva piste- ja pintakuormitus. Suosittelemme 10-15 cm väliä seinän ja siilon välille ilmanvaihdon varmistamiseksi. Siilon korkeus riippuu huonekorkeudesta. Rungon ja katon väliin tulee jäädä vähintään n. 20-25 cm, koska täyttöputki on rungon yläpuolella. A.B.S. -siilon asennus kosteisiin kellaritiloihin ei normaalisti aiheuta ongelmia, kunhan etäisyys kattoon ja seiniin on riittävän suuri.

Täyttöliittimen tulee olla helposti kuorma-autonkuljettajan ulottuvilla. Voimme toimittaa edullisia täyttöliittimen pidennysputkia tarpeen tullen. Itse siilossa ei ole erillistä ilmanpoistoputkea, koska kangas josta siilo on tehty itsessään läpäisee ilmaa ja toimii samalla pölysuodattimen tavoin. HUOMAATHAN että itse tilaan jossa siilo on tarvitaan poistoilmaputki vapauttamaan paineilma, joka syntyy siilon täytön aikana.

Katso video: Ratkaisu

YKSINKERTAINEN TÄYTTÖ

Puupelletti toimitetaan kuorma-autolla, joka soveltuu kuivan bulkkitavaran toimitukseen. Pelletit puhalletaan joustavaan pellettisiiloon. Täytön aikana sisään puhallettu ilma poistuu joustavan kankaan läpi, joka samalla toimii pölysuodattimena. HUOMAATHAN, että itse siilohuoneeseen tarvitaan vähintään 200 cm2 poistoilmaputki jotta täyttöilma saadaan pois talosta. Pelletti puhalletaan siiloon vaakasuorassa täytön maksimoimiseksi. Joustavat seinät ja yhdistetty suojamatto takaavat hellävaraisen täytön.

HUOLTO

Riippuen pelletin laadusta ja kulutuksesta suosittelemme, että annat A.B.S. siilon tyhjentyä täysin tasaisin väliajoin siilon ja pellettikattilan ihanteellisen toiminnan takaamiseksi.

Tarjouspyyntö