Varaajat |

Akvaterm varaajat

Pyydä tarjous!


Energiavaraajat minkä tahansa lämmönlähteen rinnalle!
Akvatermin energiavaraajat ovat Suomen suosituimpia ja luotetuimpia – eikä ihme, sillä varaajamallisto on joustavasti muokattava, valmistus ripeää ja asentaminen helppoa. Vakiomalliston varaajien lisäksi Akvatermin varaajia voidaan räätälöidä kattavasti. Valittavissa on niin materiaali, tilavuus, ulkomitat, yhteet, kierukat, välilevyt kuin eristyskin. Autamme mielellämme löytämään sopivan ratkaisun juuri sinulle.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Valikoimassa löytyy paljon erillaisia varaajia mitä sopivat erillisiin lämmitysjärjestelmiin, kokoja löytyy jopa 10 000 litraisiin. Hybridivaraajat mahdollistavat nykyisen lämmitysjärjestelmän tehostaminen. Melkein kaikki varaajat Akvatermiltä voidaan muokata asiakkaan tarpeisiin.

Akva Nero (kattilakytkennöille)

Akvatermin NERO varaajaperhe on kehitetty vastaamaan yhä kiristyviin ekologisiin energiatehokkuusvaatimuksiin. Korkealuokkainen, saumaton polyuretaanieristys sekä energiatehokkuutta tehostavat ratkaisut takaavat erinomaisen eristyskyvyn. AKVA NERO varaajissa on erittäin tehokas, erikoiskampakuparista valmistettu LK MAX käyttövesikierukka, joka on sijoitettu varaajan koko pituudelle. Kierukan lämmönsiirtopinta-ala on tyypillistä käyttövesikierukkaa tuplasti isompi ja maksimoi siten lämpimän käyttöveden tuoton. Saatavana myös aurinkokierukalla varustettuna. AKVA NERO on optimaalinen käytettäväksi esimerkiksi öljy-, puu- tai pellettikattilan rinnalla. Varaaja voidaan varustaa sähkövastuksilla, jotka tuottavat lämpöä jos ulkoinen lämmönlähde menee pois päältä tai rikkoutuu.

Akva Solar (aurinkoenergialle)

Tehokas AKVA SOLAR hybridivaraaja on suunniteltu järjestelmiin, joissa yhtenä lämmönlähteenä käytetään aurinkoenergiaa. AKVA SOLAR varaajissa on kaksi kierukkaa käyttöveden esilämmitystä ja tulistusta varten sekä tehokas aurinkokierukka aurinkokeräimiltä tulevaa lämmönkeruunestettä varten. Erilaiset kattilaratkaisut, lämpöpumppuratkaisut, aurinko, sähkö. Lähes kaikki mahdolliset lämmönlähteet ja niiden yhdistelmät. Varaaja voidaan varustaa sähkövastuksilla, jotka tuottavat lämpöä jos ulkoinen lämmönlähde menee pois päältä tai rikkoutuu.

Akva Geo Solar

(lämpöpumpuille ja aurinkoenergialle)

AKVA GEO SOLAR sopii erityisen hyvin lämmitysjärjestelmiin, joissa käytetään lämpöpumppua ja aurinkoenergiaa. AKVA GEO SOLAR varaajassa on vakiovarusteena kaksi tehokasta käyttövesikierukkaa, joihin voi kytkeä käyttöveden esilämmityksen ja kuumennuksen. Varaajan alaosassa on myös aurinkokierukka. AKVA GEO on monipuolisesti muokattavissa ja soveltuu kaikkiin lämmönlähteisiin. Pystymalli. Erilaiset kattilaratkaisut, lämpöpumppuratkaisut, aurinko, sähkö. Lähes kaikki mahdolliset lämmönlähteet ja niiden yhdistelmät. Varaaja voidaan varustaa sähkövastuksilla, jotka tuottavat lämpöä, jos ulkoinen lämmönlähde menee pois päältä tai rikkoutuu.

 

Tarjouspyyntö