Varaajat |

Akvaterm varaajat

Pyydä tarjous!


Osasto:

Valikoimassa löytyy paljon erillaisia varaajia mitä sopivat erillisiin lämmitysjärjestelmiin, kokoja löytyy jopa 10 000 litraisiin. Hybridivaraajat mahdollistavat nykyisen lämmitysjärjestelmän tehostaminen. Melkein kaikki varaajat Akvatermiltä voidaan muokata asiakkaan tarpeisiin.

Akva Nero

Akvatermin NERO varaajaperhe on kehitetty vastaamaan yhä kiristyviin ekologisiin energiatehokkuusvaatimuksiin. Korkealuokkainen, saumaton polyuretaanieristys sekä energiatehokkuutta tehostavat ratkaisut takaavat erinomaisen eristyskyvyn.

AKVA NERO varaajissa on erittäin tehokas, erikoiskampakuparista valmistettu LK MAX käyttövesikierukka joka on sijoitettu varaajan koko pituudelle. Kierukan lämmönsiirto-pinta-ala on tyypillistä käyttövesikierukkaa tuplasti isompi ja maksimoi siten lämpimän käyttöveden tuoton.

AKVA NERO on optimaalinen käytettäväksi esimerkiksi öljy-, puu- tai pellettikattilan rinnalle. Varaaja voidaan varustaa sähkövastuksilla, jotka tuottavat lämpöä jos ulkoinen lämmönlähde menee pois päältä tai rikkoutuu. SOLAR mallissa on aurinkokierukka joka mahdollistaa aurinkoenergian hyödyntämisen.

Katso kuvat: Akva Nero ja Akva Nero Solar

Akvantti

AKVANTTI varaajat soveltuvat ovaalin muotoilun takia erittäin hyvin uudis- ja saneerauskohteisiin. Varaajan syvyys on vain 810 mm joten se mahtuu sisään lähes kaikista oviaukoista. AKVANTTI on optimaalinen käytettäväksi esimerkiksi öljy-, puu- tai pellettikattilan rinnalle. Varaaja voidaan varustaa sähkövastuksilla, jotka tuottavat lämpöä jos ulkoinen lämmönlähde menee pois päältä tai rikkoutuu. Varaajissa on vakiovarusteena tehokas LK45 lämmönvaihdinkierukka käyttöveden lämmitykseen. Varaajissa on kaksi luukkua kierukoita varten, alaluukkuun asennettavissa käyttöveden esilämmityskierukka tai aurinkokierukka

AKVANTTI mallisto löytyy 1400, 2000 ja 2400 litraisena.

Katso kuvat: Akvantti 1400 ja Akvantti 2000

Tarjouspyyntö