Pellettipolttimet |

Bmax pellettipoltin

Pyydä tarjous!


 Hae rahoitusta tästä!

Bmax poltin on erinomainen poltin korvaamaan perinteisiä öljypolttimia- ja kaasupolttimia, koska ne ovat ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita. Bmax poltin käyttää uusiutuvia biopolttoaineita kuten pellettiä, hedelmäkiviä- ja kuoria ja muuttaa biomateriaalin uusiutuvaan ja puhtaaseen energiaan. Bmax polttimet ovat yksi tehokkaimmista polttimista uusiutuvan energian markkinoilla. Polttimet kehitetään ja valmistetaan Italiassa. Tulet nopeasti huomaamaan edun Bmax polttimessa, se on tehokas, edullinen lämmittäjä ja takaisinmaksu Bmax polttimessa on lyhyt. Polttimessa on myös oma termostaattitoiminto, erittäin nopea sytytys, järeä polttoputki ja arina. Se on myös varustettu 5- tehoaskeleella moduloivalla tehokkuudella ja polttimia voidaan myös varustaa automaattisella puhdistuksella (vakioina isoimmissa polttimissa). Voit helposti asentaa polttimen olemassaolevaan kattilaan tai uuteen kattilaan.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Bmax B-Home 25kW
Sis. asennuspellin
1190,00 €

Bmax B-Essential 50kW
Sis. asennuspellin
1590,00 €

Bmax 70kW
Sis. asennuspellin
2050,00 €

Bmax 90kW
Sis. asennuspellin
2690,00 €

Bmax B-One 100kW
Sis. asennuslaipan ja automaattisen
polttimen puhdistuksen
3990,00 €

Bmax B-Two 200kW
Sis. asennuslaipan ja automaattisen
polttimen puhdistuksen
5990,00 €

Bmax B-Three 300kW
Sis. asennuslaipan ja automaattisen
polttimen puhdistuksen
9990,00 €

Bmax B-Five 500kW
Sis. asennuslaipan ja automaattisen
polttimen puhdistuksen
16090,00 €

Ruuvi 1,5 m 399,00 €
Ruuvinpidennys/alkava metri 265,00 € (makspituus 4,0 m)
Viikkosiilo 300 kg kannella 650,00 €

 

logo

Taloudellisia ja ympäristöystävällisiä pellettipolttimia 25-500 kW

logo

Bmax Technology on osa Elmec Groupia, jotka ovat erikoistuneet pelletti- ja biopolttimiin. Bmax poltin on erinomainen poltin korvaamaan perinteisiä öljypolttimia- ja kaasupolttimia, koska ne ovat ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita. Bmax poltin käyttää uusiutuvia biopolttoaineita kuten pellettiä, hedelmäkiviä- ja kuoria ja muuttaa biomateriaalin uusiutuvaan ja puhtaaseen energiaan. Bmax polttimet ovat yksi tehokkaimmista polttimista uusiutuvan energian markkinoilla.

Polttimet kehitetään ja valmistetaan Italiassa.

Tulet nopeasti huomaamaan edun Bmax polttimessa, se on tehokas, edullinen lämmittäjä ja takaisinmaksu Bmax polttimessa on lyhyt.

Polttimessa on myös oma termostaattitoiminto, erittäin nopea sytytys, järeä polttoputki ja arina. Se on myös varustettu 5- tehoaskeleella moduloivalla tehokkuudella ja polttimia voidaan myös varustaa automaattisella puhdistuksella (vakioina isoimmissa polttimissa).

Voit helposti asentaa polttimen olemassaolevaan kattilaan tai uuteen kattilaan. Huomaathan tosin että kattila ja savupiippu usein määrittävät millaisella teholla poltinta voidaan ajaa.

Poltin on kytketty pellettikattilaan joka tuottaa kuumaa vettä lämmitysjärjestelmään polttamalla pellettiä. Poltin voidaan kytkeä olemassaolevaan lämmitysjärjestelmään ja se toimii myös hyvin esimerkiksi aurinkopaneelien kanssa.

Bmax polttimet ovat täysiautomaattisia ja siihen voidaan kytkeä pienempi pellettisiilo joka asennetaan pannuhuoneeseen, mutta polttimeen voidaan myös kytkeä isompi ulkoinen pellettisiilo.

Bmax-järjestelmä koostuu teräs rungosta, automaattisesta kontrolloivasta polttimesta ja syöttöruuvista. Jos haluat vaihtaa nykyisen lämmitysjärjestelmääsi ympäristöystävällisempään ja edullisempaan vaihtoehtoon ota yhteyttä meihin tai lähimpään jälleenmyyjään. Tai jos haluat uudisrakennukseen hyvän vaihtoehdon ole yhteydessä. Annamme myös lisätietoja ja neuvoja. Asentaja auttaa sinua asentamisessa.

Tarjouspyyntö