Ilmakiertoiset kanavilla | Pellettiliedet |

Biscotto

2790,00 

32300 SEK

 Hae rahoitusta tästä!

Biscotto on ainutlaatuinen, tehokas ja käytännöllinen lämmönraktaisu. Biscotto tarjoaa kaikkea mitä normaalit pellettitakatkin mutta mahdollistaa vielä ruoan laittoa. Erittäin helppohoitoinen Biscotto antaa sinulle mahdollisuuden valita asennusvaiheessa puhallettavan lämminilman suunnan (joko eteen tai sitten taakse ja kanavaan toiseen huoneeseen). Nappipainalluksella voit sitten ohjata lämpöä ylös uuniin ja sitten takaisin huoneen lämmittämiseen. Tämä huipputeknologialla varustettu takka annostelee, sytyttää ja polttaa pellettiä niin että toivottu huonelämpötila säilyy. Biscotto liitetään helposti uuteen tai olemassa olevaan hormiin.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,
Teho (kW) 8,5
Paino (kg) 130
Leveys (mm) 545
Syvyys (mm) 488
Korkeus (mm) 1578

Hyötysuhde >88%
Pelletinkulutus 0,5-1,8kg/h
Pellettisäiliö 15kg
Savuputkiliitin 80mm (takana)
Sähkönkulutus 340W
Energialuokka A+

Suojaetäisyydet
Taakse 20cm
Sivulle 30cm
Eteen 100cm

Katso meidän asennuksia!

Pellettitakka  yhdellä ilmakanavalla sekä uunilla

-Iso etulasi näyttävällä liekillä
-Uuni ruostumattomasta teräksestä
-Uunin lämpötila näkyy valikkonäytössä 120 ° -230 ° C
-Pellettisäiliö sivulta täytettävä
-5 käyttötehoa
-Valikkonäyttö 6 kielellä
-Itsepuhdistuva polttomalja
-Irroitettava tuhkalaatikko
-Turvallisuustermostaatti
-Sopii ulkoiseen termostaattiin
-Termostaatti ajastimella

 

Pellettitakan säiliötä täytetään suoraan piensäkistä (15-20 kg) tai otetaan esim. ämpärillä suursäkistä (500 kg) ja kaadetaan takan säiliöön. Käynnistä takka nappia painamalla – tästä eteenpäin takan ohjaus hoitaa kaiken muun. Tarkista polttomalja päivittäin, muista täyttää säiliö ja noudattaa meidän puhdistusohjeita!

Miksi pellettitakka?

Pelletti on puunpolttoa uudessa moudossa mutta erittäin helppoa ja aikaasäästävä vaihtoehto! Pellettitakka lämmittää kotisi nopeasti. Takan poltto on itsenäinen, puhdas, ympäristöystävällinen ja ilmastoälykäs valinta. Uusimmalla tekniikalla sinun ainoa huoli on tarkistaa että säiliössä on pellettiä ja tyhjentää tuhkalaatikko säännöllisesti. Lisäksi takka optimoi polton itse ja lopputuloksena poltto on puhdas ja hiukkaspäästöt pienet.

 

Lisäksi pelletti on edullinen valinta. Pelletin hinta on noin 5c/kWh, eli noin 1/3 osa sähkön hinnsta ja alle puolet öljyn hinnasta.

Tarjouspyyntö