Pellettikattilat |

Effecta Complete III / Light

Pyydä tarjous!


Effecta Complete III on juuri täydellinen kattila sinulle joka haluat mukavuutta, käyttövarmuutta ja mahdollisimman paljon energiaa lämmitysjärjestelmästäsi. Kattila täyttää tiukimmat ympäristö- ja laatu vaatimukset. Pellettikattila löytyy monissa eri vaihtoehdoissa jotta se olisi juuri sopiva sinulle ja sinun pannuhuoneeseesi. Varastoratkaisuja löytyy monta erilaista riippuen mukavuudenhalustasi. Esimerkiksi manuaalinen pelletin täyttö säkistä, ulkoisella ruuvilla joka syöttää pellettiä erillisestä varastosta tai sisäänrakennetulla imusiirtojärjestelmällä joka imee pellettiä jopa 15 m päästä. Effecta Complete III:lla on automaattinen polttimen puhdistus ja konvektio-osannuohous joita se käyttää jokaisen lämmityksen jälkeen. Se lisää tehokuutta ja hyötysuhdetta kattilassa. Tavallisessa omakotitalossa tuhkatyhjennystä tarvitaan noin 2 kertaa vuodessa. Kattila on varusteltu savukaasuimurilla joka varmistaa alipaineen kattilassa. Automaattinen sytytys tapahtuu keraamisella sytytysvastuksella joka antaa nopean ja varman sytytyksen. Lisävarusteena Effecta Complete III:een voi asentaa lambda-anturin joka takaa sinulle parhaan mahdollisen polton. Effecta Complete III:lla on vähän kuluvia ja liikkuvia osia. Tämä tekee kattilasta käyttövarman vähäisillä huoltokustannuksella. Effecta Complete III pellettikattilassa on sisäänrakennettu käyttövesituotanto ja käyttövedensekoitusventtiili kun taas Effecta Complete Light versio vaatii erillisen lämminvesivaraajan!

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,
Teho (kW) 25/35
Paino (kg) 295
Leveys (mm) 1160
Syvyys (mm) 975
Korkeus (mm) 1507

 

Voittamatonta mukavuutta

Effecta Complete III on käyttäjäystävällinen ja säästeliäs. Tehokas lämmönvaihdin takaa yli 90% hyötysuhteen ja pienen energiakulutuksen. Effecta Complete III on varustettu erittäin isolla tuhkatilalla. Tämä tarkoittaa että kattila tarvitsee normaalikokoisessa talossa puhdistusta j vain noin 2 kertaa vuodessa. Effecta Complete III:ssa on kaikki mitä nykyaikaisessa lämmityskattilassa pitää olla. Shunttiohjaus, sähkövastus ja elektroninen ohjaus on vakiovarusteita. Asetukset tehdään helposti näytön valikoissa. Tämä takaa nopean ja edullisen asennuksen. Lisäksi poltinosa ja lämmönvaihdin on varustettu automaattisella puhdistuksella.

Taloudellinen ja ympäristöystävällinen

Pelletti on tänä päivänä paljon halvempi energiamuoto per kWh kuin öljy ja sähkö. Kaikki viittaa siihen että tilanne jatkuu samankaltaisena koska pelletti tuotetaan kotimaisen teollisuuden raaka-aineista. Suositellaan rakennettavaksi vähintään noin 5-6 m³ irtotavaravarasto jotta pellettilämmitys olisi mahdollisimman helppo ja taloudellinen. Pieni viikkosiilo kattilahuoneessa on myös hyvin toimiva ratkaisu. Katso meidän valmissiilot: TÄÄLTÄ

Pellettilämmitys säästää sekä ympäristöä että kukkaroa. Voidaan soveltaa asiakkaan tarpeiden mukaan ruuvisyötöllä, imusiirtojärjestelmällä tai viikkosiilolla.

 

 

Täysautomaattinen, käyttövarma ja vähäinen huolto.
Lambdaohjaus, polton täydellinen hallinta.

Alla olevat kuvat vaihtoehtona

Effecta complete III bild

 

 

 

 

Effecta complete III bilder med silo och skruv

Kuva näytöstä

Effecta complete III display

 

 

Referenssit | www.effecta.se

 

Puhdistus

Tarjouspyyntö