Sähköttömät |

Sähkötön pellettitakka Free 6 vision

1670,00 

16555 SEK

 Hae rahoitusta tästä!

Täysin sähkötön pellettitakka tarjoaa useita etuja, jotka tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon lämmitykseen sähkökatkojen aikana. Tässä on joitakin sen hyviä ominaisuuksia:

1. Sähköriippumattomuus: Täysin sähkötön pellettitakka toimii ilman sähköä. Tämä on erityisen hyödyllistä sähkökatkojen aikana tai alueilla, joissa sähköverkko on epävakaa.
2. Yläosaan liitetty savuhormiliitäntä: Yläliitoksella varustettu takka voidaan asentaa helposti ja liittää savuhormiin. Tämä helpottaa asennusta ja antaa joustavuutta sijoittelussa.
3. Pellettien manuaalinen käyttö: Täytä säiliö, sulje luukku, ja vipun avulla voit helposti säätää pellettimäärää lämmitystarpeidesi ja mieltymystesi mukaan.
4. Ympäristöystävällisyys: Pelletit ovat uusiutuva polttoaine, joka on ympäristöystävällisempi kuin jotkut muut vaihtoehdot. Käyttämällä pellettejä täysin sähköttömässä pellettitakassa voit vähentää ilmastovaikutuksiasi.

Yhteenvetona voidaan todeta, että täysin sähkötän pellettitakka on luotettava ja tehokas lämmönlähde, joka tarjoaa sähköriippumattomuuden, helpon asennuksen, manuaalisen kontrollin pelletinkulutuksesta ja ympäristöystävällisen polton. Nämä ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan tilanteissa, joissa sähkö on poissa käytöstä tai alueilla, joissa sähkönjakelu on epävakaa.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
Teho (kW) 6
Paino (kg) 65
Leveys (mm) 369
Syvyys (mm) 263
Korkeus (mm) 867

Pellettisäiliö 7,5kg
Pellettikulutus 0,9-1,5kg/h
Palamisaika 5-7h
Hyötysuhde> 83-89%
Savuputkiliitin 80mm (yläliitettävä)
Takuu 2 vuotta
Energialuokka A+

Suojaetäisyys
Taakse 40cm (turvavälejä voidaan pienentää kivilevyillä tai pelleillä) Kysy meiltä lisää!
Sivulle 40cm
Eteen 150cm

 

  • Helppo sytyttää
  • Helppo huoltaa ja puhdistaa

 

 

 

 

Tarjouspyyntö