Pellettiliedet |

Pellettiliesi Nina

2450,00 

30300 SEK

 Hae rahoitusta tästä!

Helppokäyttöinen pellettiliesi ilman uunia. Näyttävä liekki mustalla lasilla hellassa. Mainio  asentaa vaikkapa mökille, koska hella ei tarvitse paljon tilaa. Hella on myös saatavana mallina (Nina incasso) jonka voi asentaa suoraan keittiökaappien väliin, koska turvaetäisyys on 0cm.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
Teho (kW) 7,5
Paino (kg) 132
Leveys (mm) 598
Syvyys (mm) 618
Korkeus (mm) 865

Hyötysuhde >88,5%
Pelletinkulutus 0,57-1,56kg/h
Pellettisäiliö 16kg
Savuputkiliitin 80mm takana/ylhäällä (oikea puoli)
Keittolevy(vakio) teräs
Energialuokka A+

Suojaetäisyys
Taakse 1cm
Sivulle 20cm
Eteen 100cm

Ilmakiertoinen pellettiliesi vain keittolevyllä

*Nina Steel keraamisella keittolevyllä 2950€

-Musta etulasi näyttävällä liekillä
-Keittolevy keraaminen (lisähintaan)
-Pellettisäiliö edestä täytettävä
-10 (5+5) käyttötehoa
-Valikkonäyttö 6 kielellä
-Irroitettava tuhkalaatikko
-Turvallisuustermostaatti
-Sopii ulkoiseen termostaattiin
-Termostaatti ajastimella

*Nina Steel incasso (sisäänrakennettava malli) 2850€
*Nina Steel incasso (sisäänrakennettava malli)
keraamisella keittolevyllä 2950€

Nina on moderni ja tehokas pellettihella antaa lämpöa ja kodikkuutta asuntoosi. Tämä huipputeknologialla varustettu hella annostelee, sytyttää ja polttaa pellettiä niin että toivottu lämpötila (huoneessa tai hellalla) säilyy. Nina on erittäin hyvin eristetty ja sopii asentaa melko suoraan keittiökalusteiden väliin. Savuputkiliitännälle on kaksi vaihtoehtoa ylös tai taakse.

Hella liitetään helposti uuteen tai olemassa olevaan hormiin. Pellettihellan säiliötä täytetään suoraan piensäkistä (15-20 kg) tai otetaan esim. ämpärillä suursäkistä (500 kg) ja kaadetaan takan säiliöön. Käynnistä hellaa nappia painamalla – tästä eteenpäin takan ohjaus hoitaa kaiken muun. Tarkista polttomalja päivittäin, muista täyttää säiliö ja noudattaa meidän puhdistusohjeita!

Miksi pellettihella?
Pelletti on puunpolttoa uudessa moudossa mutta erittäin helppoa ja aikaasäästävä vaihtoehto! Pellettihella lämmittää kotisi nopeasti. Hellan poltto on itsenäinen, puhdas, ympäristöystävällinen ja ilmastoälykäs valinta. Uusimmalla tekniikalla sinun ainoa huoli on tarkistaa että säiliössä on pellettiä ja tyhjentää tuhkalaatikko säännöllisesti. Lisäksi hella optimoi polton itse ja lopputuloksena poltto on puhdas ja hiukkaspäästöt pienet.

Lisäksi pelletti on edullinen valinta. Pelletin hinta on noin 5c/kWh, eli noin 1/3 osa sähkön hinnsta ja alle puolet öljyn hinnasta.

Tarjouspyyntö