Ilmakiertoiset |

Pellettitakka Alina

2150,00 

26850 SEK

 Hae rahoitusta tästä!

Alina pellettitakan kodikkaan kermansävyisen ulkoasun alla piileskelee laadukas ja moderni lämmönlähde. Tämä älykkäästi toimiva takka annostelee ja sytyttää pelletit, ja ylläpitää siten haluttua huonelämpötilaa. Savuputkiliitännälle on kaksi vaihtoehtoa – ylös tai taakse. Tämä takka on eräs markkinoiden edullisimmista pellettitakoista, jossa on kokonaan keraaminen pinta. Se liitetään helposti uuteen tai olemassa olevaan hormiin. Käynnistä takka nappia painamalla, tästä eteenpäin takan ohjaus hoitaa kaiken muun.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,
Teho (kW) 9,5
Paino (kg) 105
Leveys (mm) 522
Syvyys (mm) 547
Korkeus (mm) 932

Pellettisäiliö 13,5kg
Hyötysuhde >88-90%
Pelletinkulutus 0,6-2kg/h
Savuputkiliitin 80mm myös yläliitettävä!
Sähkönkulutus 320W
Takuu 2 vuotta
Energialuokka A+

Suojaetäisyydet
Taakse 10cm
Sivulle 25cm
Eteen 100cm

Katso meidän asennuksia!

  • Keramiikka pinnoite
  • Ilmanvaihto
  • 5 käyttötehotasoa
  • Valikkonäyttö 6 kielellä
  • Irrotettava tuhkalaatikko
  • Irrotettava kahva
  • Sopii ulkoiseen termostaattiin
  • Ajastin huonelämpötilaanturilla

Ilmakiertoisella pellettitakalla voit lämmittää talosi pienellä investoinnilla, ja jakaa lämmintä ilmaa kanavien kautta tehokkaammin muihin huoneisiin. Takka liitetään helposti uuteen tai olemassa olevaan hormiin ja ilmakanavat voi rakentaa meidän putkilla tai ilmastointiputkilla. Kysy meiltä lisää erilaisista putki- ja hormivaihtoehdoista! Pellettitakka asennetaan useimmiten olo- tai takkahuoneeseen, Pellettitakan säiliö täytetään suoraan piensäkistä (15-20 kg) tai otetaan esim.ämpärillä suursäkistä (500 kg) ja kaadetaan takan säiliöön. Käynnistä takka nappia painamalla – tästä eteenpäin takan ohjaus hoitaa kaiken muun. Takan huoneilmapuhallin käynnistyy ja kierrättää huoneenilmaa pellettitakan läpi. Lämmennyt ilma leviää mukavasti ja tasaisesti huoneistoon. Voit valita 5 lämmitystehon välillä. Tarkista polttomalja päivittäin, muista täyttää säiliö ja noudata meidän puhdistusohjeita!

Ajotapa 1: Tavallisimmassa ajotavassa käytetään pellettitakan automaattista huonetermostaattia. Takan näytölle asetetaan haluttu sisälämpötila (esim. 22°C) ja haluttu lämpötilaero (esim. 3°C). Näillä asetuksilla pellettitakka sammuu kun huonelämpötila nousee 22°C ja käynnistyy kun huonelämpötila tippuu 19°C. Huonelämpötila-antureilla voit hallita kanavien pääissä olevia huonelämpötiloja samalla tavalla.

Ajotapa 2: Pellettitakkaa pystyy käyttämään myös täysin satunnaisesti. Paina käynnistysnappia kun haluat sytyttää pellettitakan ja pidä se päällä niin kauan kuin haluat. Paina nappia uudestaan kun haluat sammuttaa takan. Pellettitakka siirtyy modulointiajoon jos asetettu huonelämpötila saavutetaan, jolloin takka käyttää pienintä tehoa ja tarkkailee samalla huonelämpötilaa. Kanavapuhaltimet on myös käytössä.

 Ajotapa 3: Pellettitakkassa on viikkoajastin. Tähän voit ohjelmoida 3 useita aikaväliä, esim. klo.8:00-10:00, klo.14:30-16:40 ja klo.20:00-22:20. Näitä aikavälejä voit sitten aktivoida viikon eri päivinä.

 

Tarjouspyyntö