Ilmakiertoiset |

Pellettitakka RV110

3550,00 

40700 SEK

 Hae rahoitusta tästä!

Ravelli RV110 pellettitakan kodikkaan korstellisen ulkoasun alla piileskelee laadukas ja moderni lämmönlähde. Tämä huipputeknologialla varustettu pellettitakka annostelee, sytyttää ja polttaa pellettiä niin että toivottu huonelämpötila säilyy. Se liitetään helposti uuteen tai olemassa olevaan hormiin.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,
Teho (kW) 2,8-11,7
Paino (kg) 145
Leveys (mm) 551
Syvyys (mm) 572
Korkeus (mm) 1141

Pelletinkulutus 0,57-2,35 kg/h
Hyötysuhde >85,1%
Savuputkiliitin 80 mm
Pellettisäiliö 22 kg
Palamisaika 9-38 h
Sähkönkulutus 110 W
Takuu 2 vuotta
Energialuokka A+

 

 

 

Suojaetäisyydet
Taakse 20cm
Sivulle 30cm
Eteen 100cm

Katso meidän asennuksia!

Ilmakiertoinen pellettitakka

Ravelli studio sovellus (ilmainen)
Sovelluksella voit valita pellettitakan sekä värin joka sopii parhaiten juuri sinun kotiin.

    

Ilmakiertoisella pellettitakalla voit lämmittää talosi pienellä investoinnilla. Ilmakiertoinen pellettitakka sopii erityisen hyvin sähkölämmitteiseen huoneistoon tai johonkin muuten vaikeasti lämmitettävään tilaan. Suunnittelemme kanssasi optimaalisen pellettitakka-asennuksen. Se liitetään helposti uuteen tai olemassa olevaan hormiin. Kysy meiltä lisää erilaisista hormivaihtoehdoista! Pellettitakka asennetaan useimmiten olo- tai takkahuoneeseen, Pellettitakan säiliö täytetään suoraan piensäkistä (15-20 kg) tai otetaan esim. ämpärillä suursäkistä (500 kg) ja kaadetaan takan säiliöön. Käynnistä takka nappia painamalla – tästä eteenpäin takan ohjaus hoitaa kaiken muun. Takan huoneilmapuhallin käynnistyy ja kierrättää huoneenilmaa pellettitakan läpi. Lämmennyt ilma leviää mukavasti ja tasaisesti huoneistoon. Voit valita 5 lämmitystehon välillä.

Ajotapa 1: Tavallisimmassa ajotavassa käytetään pellettitakan automaattista huonetermostaattia. Takan näytölle asetetaan haluttu sisälämpötila (esim. 22°C) ja haluttu lämpötilaero (esim. 3°C). Näillä asetuksilla pellettitakka sammuu kun huonelämpötila nousee 22°C ja käynnistyy kun huonelämpötila tippuu 19°C. Tällä ajotavalla käytät mahdollisimman vähän pellettiä ja pidät huonelämpötilaa tasaisena.

Ajotapa 2: Pellettitakkaa pystyy käyttämään myös täysin satunnaisesti. Paina käynnistysnappia kun haluat sytyttää pellettitakan ja pidä se päällä niin kauan kuin haluat. Paina nappia uudestaan kun haluat sammuttaa takan. Pellettitakka siirtyy modulointiajoon jos asetettu huonelämpötila saavutetaan, jolloin takka käyttää pienintä tehoa ja tarkkailee samalla huonelämpötilaa.

Ajotapa 3: Pellettitakkassa on viikkoajastin. Tähän voit ohjelmoida useita eri aikaväliä, esim. klo.8:00-10:00, klo.14:30-16:40 ja klo.20:00-22:20. Näitä aikavälejä voit sitten aktivoida viikon eri päivinäaikavälejä.

 

Tarjouspyyntö