Olkikattilat

Järeitä olkikattiloita jo vuodesta 1978!

Suurien kiinteistöjen ympäristöystävälliseen lämmitykseen

Tanskalainen Faust olkikattila, toiselta nimeltään olkipannu, on järeä ja sinulle räätälöity lämpökeskus jossa voit polttaa suuren valikoiman erilaisia biopolttoaineita. Faust valmistaa olkikattiloita sekä pyöreällä, että suorakaiteenmuotoisilla polttotiloilla. Polttotilan syvyys on 1,5; 2; 3; 3,5; 4; 4,5 tai 6 metriä ja halkaisija 1,6 metristä 2,75 metriin. Polttotila on mitoitettu olkipaaleille, mutta kattilassa voi hyvin polttaa myös tukkeja, polttopuuta, haketta, risuja, kantoja, paperia ym. Kardonarilta saat myös tarvittavat varaajat sekä savupiiput.

Käytännössä kaikki lain sallimat kiinteät biopolttoaineet sopivat olkikattilaan. Olkikattila voidaankin näin mieltää myös suureksi puu- tai hakekattilaksi, jossa voidaan polttaa monipuolisesti mm. eri puuaineksia.

Asennus ja käyttöönotto

Kardonarilta saat koko lämmitysjärjestelmäsi asennuksen kera samasta paikasta, olipa kyseessä olkikattila tai jokin muu vaihtoehto. Räätälöimme yhdessä kanssasi juuri sinulle sopivan lämmistyskokonaisuuden ja toimitamme tämän tarvitsemallesi paikalle. Asennamme kokonaisuuden myös tarpeiden ja mahdollisuuksien mukaisesti. Alempana sivulla pystyt perehtymään tarkemmin itse asennukseen ja voit ladata myös kuvaukset kahdesta maatilakattilan pystytyksestä. Jos sinulla on herännyt kysymyksiä, haluat tiedustella vaihtoehtoja lämmitykselle tai olet jo löytänyt oikean vaihtoehdon niin ota yhteyttä!

Suurien kiinteistöjen ja maatilojen lämmitykseen sopivat myös valikoimastamme löytyvät hakekattilat sekä erinäiset lämpökontit.

Näytetään kaikki 3 tulosta

PYSTYTYS

Suoritamme ammattimaisen kattilakeskuksen toimituksen ja pystytyksen. Pystytys kestää 2,5 – 4 tuntia ammattipystyttäjämme toimesta.

Tutustu pystytykseen:
– Faust E28-4,5 KMO 600 kW:n pystytys Isojoella
– Faust E19-2 AUMO 230 kW:n pystytys Kirkkonummella