Pellettipolttimet

Pellettipolttimet polttavat pellettiä rahojesi sijasta. Nimittäin polttimen avulla voit muuttaa tavallisen puu-, hake- tai öljykattilan pellettikattilaksi, jolloin säästät lämmityskuluissa suuren määrän rahaa. Näin ollen varsinkin suuremmissa kiinteistöissä ja omakotitaloissa kannattaa lämmitysmuodoksi valita pelletin poltto. Saat meiltä myös laadukkaat pelletit polttoa varten sekä pellettikattilat.

Laadukas ja turvallinen valinta

Kardonarin pellettipolttimet ovat valmistettu sulamattomista materiaaleista, pitkää käyttöikää silmälläpitäen, ja alhaisilla käsittelykustannuksilla. Polttimet täyttävät myös viimeisimmät Eurooppalaiset vaatimukset, taaten käyttäjälleen markkinoiden luotettavimman tuotteen. Pelletin polttaminen on ympäristöystävällistä, tehokasta ja hoituu pellettipolttimen avulla täysin automaattisesti. Voit varustaa polttimesi automaattisella paineilmapuhdistuksella eli laatikolla, joka helposti asennetaan seinään tai kattilan kylkeen. Pellettipolttimen mekaaninen puhdistus onnistuu esimerkiksi raaputtimella.

Toimitamme pellettipolttimia kaikkialle Suomeen. Kysy meiltä myös pellettipolttimen asennuksesta! Alempana lisätietoja asennuksesta.

Näytetään kaikki 3 tulosta

Pellettipolttimen asennus olemassa olevaan puu- hake- tai öljykattilaan

Pohdittaessa pellettipolttimen asennusta olemassa olevaan puu- hake- tai öljykattilaan on syytä ottaa huomioon pellettipolttimen yhteensopivuus haluttuun kattilaan. Pääsääntöisesti pellettipolttimella pystytään muuttamaan puu-, hake- tai öljykattila pellettikäyttöiseksi. Useiden toteutettujen asennusten myötä olemme todenneet etenkin puukattiloiden ja Högforsin vanhojen valurautakattiloiden luovan otolliset olosuhteet pellettipolttimille ja tämän asennuksille. Asennettaessa on varmistuttava mm. piipun sisäputken riittävästä halkaisijasta, jonka tulisi olla vähintään 125mm. Usein vanhojen öljykattiloiden sisäputki on vain 100mm joka saattaa joissain tapauksissa estää asennuksen. Autamme mielellämme myös asennukseen liittyvissä kysymyksissä!

Kuinka valita paras pellettipoltin

Usein mm. tarvittavan tehon määrä ja halutut ominaisuudet määrittävät sopivan pellettipolttimen. Halpa tai halvin pellettipoltin ei näin välttämättä ole paras ratkaisu. Hinnan lisäksi on syytä pohtia myös pellettipolttimen muita ominaisuuksia. Paras pellettipoltin sopii juuri sinun käyttöösi, on riittävän tehokas ja sisältää tarvitsemasi ominaisuudet, kuten automaattisen puhdistuksen. Autamme mielellämme pellettipolttimen valinnassa, ota rohkeasti yhteyttä!