Ohjaukset |

Promatic SGC

457,00 

Osasto:

Aurinko-ohjaukset

Ominaisuudet:
– Ohjaavat jopa 65 erityyppistä lämmitysjärjestelmää
– Varastoidun energian mittaus
– Yhteensopiva energiatehokkaiden pumppujen kanssa
– Etäseuranta SeltronHome-järjestelmän kautta
– Ylikuumenemis- ja jäätymissuoja

PROMATIC® SGC on moderni ja tehokas ohjauslaite suunniteltu ohjaamaan myös vaativia lämmitysjärjestelmiä. SGC:n tehokkuutta ja yhteensopivuutta parantaa aurinkopumppua ohjaava 0-10V jännite tai PWM. Voit myös valita monien vakiokytkentäkaavioiden välillä. SGC:llä on erilaisia latausmenetelmiä jos järjestelmässäsi on kaksi varaajaa ja haluat aurinkoenergian tehokkaasti hyötykäyttöön. Käyttämättömät lähdöt voi ohjelmoida vapaasti.

PROMATIC® SGC aurinko-ohjaukset ohjaavat aurinkopumpun nopeutta ja pitää lämpötilaeron tasaisena keräimien ja varaajan välillä. Näin saadaan parhaimman hyödyn irti aurinkokeräimistä. SGC aurinko-ohjaukset voivat ohjata lämmitysjärjestelmän muita toimintoja jotta tuloksen olisi mahdollisimman tehokas järjestelmä aurinkokeräimillä ja muilla lämmönlähteillä. Seltron Simplicity ratkaisut helpottavat käyttöönottoa ja käyttöä.

PROMATIC® SGC tukee 14 kieltä, lämpötila-antureiden simulointia, lämpötila-antureiden graafisia käyriä, varastoitu energia. Nämä toiminnot tarjoavat maksimaalista mukavuutta ja hyvän katsauksen järjestelmästä. Iso valaistu graafinen näyttö tarjoaa käyttömukavuutta.

Tuoteversiot: SGC16H (5 kytkentäkaaviota), SGC26H (22 kytkentäkaaviota), SGC36HV (53 kytkentäkaaviota), SGC67HV (63 kytkentäkaaviota).

Hinta:
SGC16H  217€ | SGC26H  280€ | SGC36HV  365€ | SGC67HV  457€

Tarjouspyyntö