Pellettisiilot |

A.B.S. Flexilo® JOUSI

Pyydä tarjous!


Osasto:

Malli HP-F18x / HP-F21x / HP-F24x saatavana seuraavilla mitoilla
Suositeltu huonekorkeus (m) 2,1-2,2
Pituus (mm) 1900 / 2200 / 2500
Leveys (mm) 1600 / 1900 / 2200
Rungon korkeus (mm) 1900
Varastokapasiteetti (t) 2,7-6,1

Malli HP-F18x / HP-F21x / HP-F24x saatavana seuraavilla mitoilla
Suositeltu huonekorkeus (m) 2,3-2,4
Pituus (mm) 1900 / 2200 / 2500
Leveys (mm) 1600 / 1900 / 2200
Rungon korkeus (mm) 2100
Varastokapasiteetti (t) 3,0-6,8

 

ABSlogo

Flexilo® JOUSI -siilossa on suuri varastointitilavuus sen innovatiivisen muotoilun ansiosta. Iso määrä pellettiä voidaan varastoida pieneen tilaan. Siilon sivuissa olevat jouset varmistavat, että pelletti luhistuu siirtokuljettimeen joka koostuu spiraaliruuvista. Spiraaliruuvin päähän yhdistetään imusiirtojärjestelmä, joka on saatavilla esimerkiksi Biotech -kattiloissamme.  Siilon siirtokuljetin on sama jota on jo vuosia menestyksekkäästi käytetty Flexilo® TROG -siiloissa, ja jolle on ominaista erittäin korkea käyttövarmuus. 60% suurempi siilotilavuus ja entistä korkeampi käyttövarmuus.

ABSlogoPUUPELLETILLE ASIANMUKAINEN VARASTOINTI

Tarjoamme teknisistä tekstiileistä valmistettuja joustavia ja ihanteellisia siiloratkaisuja puupelletin varastointiin. Siilosäkki on valmistettu erittäin vahvasta HighTech-kankaasta, joka on suunniteltu pelletin varastointiin: se on pölytiivis ja antistaattinen. Joustavat seinät ja siiloon yhdistetty suojamatto takaavat pellettisiilon hellävaraisen täytön. Runko on sinkittyä terästä tai puuta. Voimme myös toimittaa siilon suojakoteloineen ulkoasennusta varten. Siilo on helppo ja nopea asentaa.

MINNE A.B.S. -SIILON VOI ASETTAA?

Siilo tarvitsee vankan alustan, joka kestää siilon ja pelletin painon. Lattian on oltava tasainen tai alustaa pitää tasoittaa esimerkiksi laittamalla teräslevyjä siilon jalkojen alle. Ota huomioon lattiaan kohdistuva piste- ja pintakuormitus. Suosittelemme 10-15 cm väliä seinän ja siilon välille ilmanvaihdon varmistamiseksi. Siilon korkeus riippuu huonekorkeudesta. Rungon ja katon väliin tulee jäädä vähintään n. 20-25 cm, koska täyttöputki on rungon yläpuolella. A.B.S. -siilon asennus kosteisiin kellaritiloihin ei normaalisti aiheuta ongelmia, kunhan etäisyys kattoon ja seiniin on riittävän suuri.

Täyttöliittimen tulee olla helposti kuorma-autonkuljettajan ulottuvilla. Voimme toimittaa edullisia täyttöliittimen pidennysputkia tarpeen tullen. Itse siilossa ei ole erillistä ilmanpoistoputkea, koska kangas josta siilo on tehty itsessään läpäisee ilmaa ja toimii samalla pölysuodattimen tavoin. HUOMAATHAN että itse tilaan jossa siilo on tarvitaan poistoilmaputki vapauttamaan paineilma, joka syntyy siilon täytön aikana.

Katso video: Ratkaisut

YKSINKERTAINEN TÄYTTÖ

Puupelletti toimitetaan kuorma-autolla, joka soveltuu kuivan bulkkitavaran toimitukseen. Pelletit puhalletaan joustavaan pellettisiiloon. Täytön aikana sisään puhallettu ilma poistuu joustavan kankaan läpi, joka samalla toimii pölysuodattimena. HUOMAATHAN, että itse siilohuoneeseen tarvitaan vähintään 200 cm2 poistoilmaputki jotta täyttöilma saadaan pois talosta. Pelletti puhalletaan siiloon vaakasuorassa täytön maksimoimiseksi. Joustavat seinät ja yhdistetty suojamatto takaavat hellävaraisen täytön.

HUOLTO

Riippuen pelletin laadusta ja kulutuksesta suosittelemme, että annat A.B.S. siilon tyhjentyä täysin tasaisin väliajoin siilon ja pellettikattilan ihanteellisen toiminnan takaamiseksi.

Tarjouspyyntö