Savuputket ja -piiput |

Dynamic Two

Pyydä tarjous!


 Hae rahoitusta tästä!

Apros, Dynamic Two tuotteet ovat kaksinkertaisia piippujärjestelmiä sisä- ja ulkokäyttöön. Piipussa on erityinen naaraspuolinen ”klik-klik” liitos, joka takaa helpon ja nopean asennuksen. Dynamic Two on saatavana 80-350 mm sisähalkaisijalla.

Dynamic Two tuotteet ovat kaksinkertaisia piippujärjestelmiä sisä- ja ulkokäyttöön. Sisäputki on kaikissa malleissa 0,5 mm paksuista ruostumatonta AISI 316L terästä. Suorat putket ovat laserhitsattuja ja kaarteet TIG hitsattuja robotilla. Piipussa on erityinen naaraspuolinen ”klik-klik” liitos, joka takaa helpon ja nopean asennuksen (ainoastaan piipuissa joiden sisähalkaisija 80-150 mm). Tuotteessa on 25 mm mineraalivillaeriste, joka on puhallettu kahden seinämän väliin. Eristetila on suljettu erityisillä sulkulevyillä, jotka asetetaan moduulien päihin. Näin taataan keskimääräinen 180 kg/m3 tiheys. Savupiippujärjestelmät laitteistoissa, jotka käyvät kiinteillä ja/tai nestemäisillä polttoaineilla, kestävät 200 ºC käyttölämpötilan silikonitiivisteitä käyttämällä (vain tilauksesta), tai 600 ºC ilman tiivistettä.

Dynamic Two tuotteita käytetään savun poistoon kuivista tai kosteista työolosuhteista negatiivisella N1 40 Pa paineella (ilman tiivistettä) tai positiivisella P1 200 Pa paineella (tiivisteellä). Sen voi myös asentaa sisätiloihin yhdistävänä savukanavana. Kaikki Dynamic Two tuotteet ovat V2 testattuja ja ovat täten täysin korroosionkestäviä. Dynamic Two on saatavana 80-350 mm sisähalkaisijalla.

Kaaviokuva

Ulkokuorelle tarjolla seuraavat viimeistelyt:
– ruostumaton 304 BA teräs, paksuus: 0,5 mm
– kupari, paksuus: 0,6 mm
– sähkösinkitetty teräs, paksuus: 0,6 mm, musta jauhemaalaus
– sähkösinkitetty teräs, paksuus: 0,6 mm, kupari jauhemaalaus
– sähkösinkitetty teräs, paksuus: 0,6 mm, jauhemaalaus valitulla värillä tilauksesta

Tarjouspyyntö